Skocz do zawartości

Ranking


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 19.10.2018 uwzględniając wszystkie działy

  1. 2 punkty
    Naprawione Hura !!!
  2. 2 punkty
    Skleje filmy przed i po i wrzuce na yt
  3. 1 punkt
    @saint nie mów nic siostrze 🤣🤣
  4. 1 punkt
  5. 1 punkt
    Powiem Ci ze przez najbliższe 3 tygodnie nie będę wiedział jak się nazywam... Ale dla Ciębie to przyjedz w poniedziałek 😂
  6. 1 punkt
    Rysiu dzieki wielkie za pomoc
  7. 1 punkt
    Poczytaj tu https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2033904.html. https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=117612. https://forum.opel24.com/topic/32558-opel-omega-b-20-16v-98r-błędy-p0340p0135p0325/ w tym ostatnim linku rozwiązano problem może i u ciebie się uda
  8. 1 punkt
    Jaki silnik? jakieś błędy masz? check się świeci? u mnie było że rozrzad w 2.5v6 był przestawiony aż nagle po odpaleniu zaczol się telepać i stukać ,Po ustawieniu rozrządu było za********e odzyskał moc, a też myślałem że czujnik rozrządu bo na to błąd wskazywał i też kasa w błoto i to roczny rozrzad się przestawił auto niemialo mocy od wyższych obrotów ciężko odpalało
  9. 1 punkt
    Dzięki Robert ty to jak encyklopedia
  10. 1 punkt
    Jaki to kolor zdobylem ? Hue hue hue
  11. 1 punkt
  12. 1 punkt
    Dziś Balbina dostała prezent
  13. 0 punktów
    Tak ta od ciebie. Wiem ze miala 5 k zalozylem jakas ktora kupilem za 30 zl i dziala wszystko idealnie.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z naszej strony akceptujesz regulamin Regulamin oraz Warunki użytkowania. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania.