Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'silnik' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Forum główne
    • Jak zostać klubowiczem
    • Regulamin
    • Nasze Omegi
    • Nasze inne pojazdy
    • Działanie forum
    • Nowości
    • Porady forumowe
  • Konkursy Omega Elite
    • Konkurs
    • Foto SEZON
    • Foto MIESIĄCA
    • Kalendarz
  • Technika
    • VIDEO - porady
    • Silnik
    • Zawieszenie
    • Wnętrze
    • Elektryka
    • Układ napędowy/ Układ hamulcowy
    • Nadwozie
    • Tuning
    • Katalog części
  • Spoty i Zloty
    • Spoty regionalne
    • Zloty ogólnopolskie
    • inne imprezy motoryzacyjne
  • Market
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Zamienię
    • Oddam
    • Transport - Kurier
    • Gadżety Klubowe OE
  • Off topic
    • Muzyka
    • Motoryzacja
    • Pozostałe tematy
  • Kosz
    • Kosz
  • Śląskie + Małopolskie Forum

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


Bio


Płeć


Skrzynia


Województwo


Miasto


Model


Silnik


Typ nadwozia


Inne Auto


Website


Skype


Google

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witajcie Omegowicze Mam pytanie podobne do wątku z problemami z odpalaniem zimnego silnika. Co dziwne, zwłaszcza jak postoi na słoneczku Wymieniłam i sprawdziłam już kupę rzeczy i wciąż bez efektu. Silnik benzyna 2.2, z22xe w Omedze b fl Przy próbie odpalenia szarpie okrutnie przez chwilę a potem gaśnie, za trzecim albo czwartym razem w końcu odpala. Jak już "złapie rytm" to chodzi dobrze, ale od kiedy to się zaczęło zjada znacznie więcej paliwa (spalanie wzrosło o jakieś średnie 3 litry na 100). Op-com i komp u diagnosty pokazują błąd sondy lambda przedniej, ubogi wydech i czasem wypadanie zapłonu na pierwszym cylindrze. Check engine pali się non stop. Co wymieniłam: sonda lambda, świece (GM), wtryski z całą listwą, cewka zapłonowa, pompa paliwa ma rok. Sprawdziłam (ew. wyczyściłam): przepływomierz, przepustnica, odma Byłam już na dwóch warsztatach, ale ponieważ nie za każdym odpalaniem tak robi to nic nie znaleźli. Kolega z roboty, który też jeździ Omegą podpowiada czujnik położenia wałka rozrządu lub wału korbowego. Macie jakieś pomysły? Albo namiar do dobrego mechanika od Opla w Gdańsku? Dzięki z góry
  2. PanKaretka

    Silnik 2.2 16v

    Sptzedam sinik 2.2 pb przebieg 215 tys cena 1 tys
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z naszej strony akceptujesz regulamin Regulamin oraz Warunki użytkowania. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania.