Skocz do zawartości
rafke

Zauważone problemy na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Ta lista z emotami się rozwija, klikam na buzke i nic się nie dzieje, nie wskakuje zadna

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
5 minut temu, Tazz napisał:

Ta lista z emotami się rozwija, klikam na buzke i nic się nie dzieje, nie wskakuje żadna

 @mvf zerknie jak wróci z pracy ;) 

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 godziny temu, Agnieszka napisał:

 @mvf zerknie jak wróci z pracy ;) 

mi działa

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ostatnio używane nie działają.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, Orkan napisał:

Ostatnio używane nie działają.

zużyte są  :f:

 

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Odświeżanie nic nie daje, więc to nie to. :P 

  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
12 godzin temu, Tazz napisał:

SB mi strasznie zamula i nie działają na nim emoty. Przeglądarka w telefonie to samsung internet (standardowa) ale na chrome i Mozilli jest to samo. Wyczyścilem ciasteczka , wylogowalem się i zalogowałem ponownie ale nic się nie zmieniło 

Czy ktoś może ma jeszcze taki problem? osobiście nie mogę odtworzyć tego na żadnej przeglądarce shoutbox działa. 

 

 

 

6 godzin temu, Orkan napisał:

Ostatnio używane nie działają.

Niestety nie mam na to wpływu. Wiem że nie działa i co jest nie tak lecz niestety nie mogę edytować aplikacji chatbox ponieważ kod źródłowy javascript jest "zaszyfrowany" i tylko autor aplikacji moze to edytować. Pisałem już do niego w tej sprawie kiedyś i nie było odezwu. Spróbuje jeszcze raz. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No niby coś działa ale nie wszystko

Do tego jak wchodzę na główna stronę to.mam takie coś 

1532974380-720-x-1280px-Screenshot_2018-

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
6 minut temu, Tazz napisał:

No niby coś działa ale nie wszystko

Do tego jak wchodzę na główna stronę to.mam takie coś 

1532974380-720-x-1280px-Screenshot_2018-

No ja też muszę zaczekać 5-10 sekund az sie shoutbox załaduje ale potem działa normalnie. Na chrome rowniez masz "Ta strone nie odpowiada"? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
16 minut temu, mvf napisał:

No ja też muszę zaczekać 5-10 sekund az sie shoutbox załaduje ale potem działa normalnie. Na chrome rowniez masz "Ta strone nie odpowiada"? 

Tak na chrome tez jest tak 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Sprawa się wyjaśniła :)

zmieniłem telefon i wszystko fajnie hula :)

  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z naszej strony akceptujesz regulamin Regulamin oraz Warunki użytkowania. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania.