PawelP 405 Posted May 13 Witam pomóżcie co wybrać z listy w programie stag 300-6 , mam wtryski Barracuda 115Nl słyszałem że HANA ale niewiem jaki kolor, poprzednio miałem Hana czarne ale według tabelek Hana są słabe, dysze mam 2.5mm ciśnienie gazu równy 1bar Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelP 405 Posted May 13 Zapomniałem dodać, silnik 2.5v6 po kapitalnym remoncie z walkami ssacymi od 3.0 ,reduktor versus super do 300KM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aros 1,609 Posted May 14 Mam u siebie barracudy i bdb. się spisują już 2gi rok... hany ponoć jest dużo podróbek... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelP 405 Posted May 14 No tak Hana ale jaki kolor? Jakie masz ustawienia i mapkę u siebie Aros? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aros 1,609 Posted May 14 Nie wiem, w temacie lpg jestem słaby, znam tylko podstawy i ograniczam się do wymiany filtrów ew. jakiegoś czyszczenia, mam gazownika który dba o to żeby było dobrze Quote Share this post Link to post Share on other sites
skit 1,415 Posted May 15 Ja miałem czerwone hany i bywały na granicy przy dobrym bucie(35-40KM na cylinder). Kiedyś następne mocniejsze były zielone 41-50KM na cylinder i powinny być spoko. Ale widzę że teraz są jeszcze złote(33-50KM na cylinder) więc trudno powiedzieć tak do końca. Ja do 3.0-3.2 bym zakładał barracudy, a jesli już hana to zielonki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelP 405 Posted May 15 No właśnie mam Barracuda 115 ale w programie stag ich niema i musze wybrać hany, mam zielone ustawione teraz zobaczę jak wyjdzie mapka, mnoznik Quote Share this post Link to post Share on other sites