Hubi 320 Posted July 27 Jak sprawdzic czy wtryski dobrze dzialaja ??? Jest podejrzenie ze 2 mi leja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WOY 376 Posted July 27 Oddać do sprawdzenia do firmy która się tym zajmuje Ew. poszukać sprawnych i podmienić to wyjdzie taniej Quote Share this post Link to post Share on other sites
SZAJBUS_SzeF 711 Posted July 27 Wyjąć całą listwę, podpiąć przewody paliwowe i wiązkę użyć pomocnika co by kręcił rozrusznikiem i obserwować. Polecam odpiąć cewkę/cewki by nie spowodować pożaru iskrą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvf 338 Posted July 28 Po czym wnioskujesz ze Ci leją? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hubi 320 Posted July 28 Na gazie na 2 cylindrach nierowno pracuje. Wszystko sprawdzo wszystko nowe i jest dupa. Obroty ciagle faluja. Na benzynie niby jest ok ale tez jak by nie bardzo troche go trzesie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WOY 376 Posted July 28 Lewe powietrze może Ci zaciągać. Jak to wtryski od LPG to oddaj je do sprawdzenia. Potem jak zawsze reset map i jazda na Pb. Jak na Pb dalej coś nie tak to jedziesz z kontrolą po kolei. Ja na Twoim miejscu bym zaczął od kolektora i przekładki plastikowej. W kolektorze warto sprawdzić oringi od wtrysków Pb. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misiek_v6 193 Posted July 29 zresetuj mapy beny i lpg i 100km na benie i dopiero lpg stoić na poczatek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hubi 320 Posted July 29 W dniu 28.07.2019 o 12:13, WOY napisał: Lewe powietrze może Ci zaciągać. Jak to wtryski od LPG to oddaj je do sprawdzenia. Potem jak zawsze reset map i jazda na Pb. Jak na Pb dalej coś nie tak to jedziesz z kontrolą po kolei. Ja na Twoim miejscu bym zaczął od kolektora i przekładki plastikowej. W kolektorze warto sprawdzić oringi od wtrysków Pb. Wszystko jest nowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
WOY 376 Posted July 29 1 minutę temu, Hubi napisał: Wszystko jest nowe Co masz na myśli "wszystko" ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hubi 320 Posted July 29 wtryski gazu nowe dysze nowe uszczelki pod kolektorem wszystkie nowe Quote Share this post Link to post Share on other sites