Nasze inne pojazdy
Masz auto innej marki i chcesz się nim pochwalić? Ten dział jest dla Ciebie!
71 topics in this forum
-
- 19 followers
- 306 replies
- 26.2k views
No to zaczynamy nowa przygodę z nową laleczką ;-) Vectra C OPC Prawdziwe OPC z katalogu i fabryki a nie 2.8t z pakietem opc line itd. Vin : W0L0ZCF686108xxxx Silnik : 2.8 v6 Turbo OPC (katalogowo 255KM - ale cos niemiec tam dziabnał ;-) na hamowni niebawem wyjdzie jak ) Przebieg 227k Kolor : Z20r ( a mialem sie z tego koloru juz uwolnic) Skrzynia : 6 bieg manual Dodatki - Kubelki Recaro w Czarnej skórze grzanie p&t - bixenon skrętny z doswietleniem - Szyberdach (rzadki temat w opc) - Radio DVD90 z navigacja Polska i mapy 2019r oraz bluetooth telefon i kolor wyświetlacz i zestaw głośnomówiący. - …
Last reply by Grabarz, -
- 6 followers
- 30 replies
- 430 views
Wczoraj zostalem posiadaczem Asteroidy. Samochód konstrukcyjnie zaskakująco zdrowy. 1,6 16v automat. Z ciekawostek. Poprzedni właściciel zrobił dywaniki z blachy ryflowanej. Dziś umyje i więcej pokaże Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Last reply by Pejdzel, -
- 3 followers
- 5 replies
- 54 views
Witam:) Przedstawiam wam mój kolejny rodzynek do mojej kolekcji SKODA 105L rocznik 78. Autko miało tylko jednego właściciela który bardzo o nie dbał. Od zawsze było garażowane , ponoć nigdy nie użytkowane w zimie co potwierdza jego stan. Właściciel je konserwował ,,po swojemu,, dzięki temu na samochodzie nie było prawie wcale rdzy. Po jego śmierci autko zostało sprzedane i rozebrane w drobny mak:) Samochód stanowił bardzo dobrą baze. Celem było aby auto doprowadzić do stanu w jakim wyjechało z ,, fabryki,, Karoseria została dokładnie oszlifowana i został naniesiony nowy lakier . Stary silnik (w b.dobrym stanie z małym…
Last reply by Ślicznotka łukasza, -
- 1 follower
- 0 replies
- 44 views
Witam. Zmiany, zmiany... przyszedł czas na nowy rozdział z BMW. Ta marka nie była planowana do końca, mój kolega znalazł ciekawe ogłoszenie i pojechaliśmy 260km od mojej miejscowości z nadzieją, że autko będzie fajne i tak było BMW jest rok w Polsce dzięki czemu nie jest zmęczone, ma kilka ognisk rudej typowo dla tego modelu, ale wszystko się ogarnie z czasem
Last reply by stifler, -
- 4 followers
- 21 replies
- 1.8k views
Last reply by Grabarz, -
- 5 followers
- 75 replies
- 1.9k views
Frontera A 2.0 8v LPG. 96r. Co mogę więcej powiedzieć, na razie bunkrów nie ma ale jest za********e
Last reply by Wojtas, -
- 20 followers
- 326 replies
- 35.7k views
Siema Tutaj będzie temat mojej nowej zabawki Hehehe. Jak porobię zdjęcia to napiszę coś więcej . Ps. Jak by to mój przyjaciel napisał : "Wiecej info niebawem " Zdjęcia już są więc troszkę opiszę. BMW e60 3.0d M57n 218 KM 500Nm 2005r Felga 18 lato Plan ? 340KM
Last reply by Dolot, -
- 4 followers
- 44 replies
- 10.7k views
Witam znowu, mam zaszczyt przedstawić państwu moją nową zabawkę Więcej zdjęć i informacji później ?
Last reply by Wojtas, -
- 14 followers
- 207 replies
- 17.1k views
Siema Jako że rodzina się powiększa to trzeba było zakupić coś większego Już chwilę z nami jeździ i parę rzeczy ogarnięte ale jeszcze wiele przede mną Parę bajerów ma i może jeszcze parę się założy Ogarnięte już są klosze bo ma ta sama bolaczke co omega I tutaj takie jedno zdjęcie po pracy W środku seria ale zdjęcie jakoś po coś zrobiłem ? Ogarnąłem już uszczelkę anteny, pełny serwis wraz z wymianą oleju w skrzyni, założyłem zimę z omegi trzeba było wymienić ogranicznik drzwi kierowcy bo ktoś wcześniej założył tylny na przód Myślę że teraz będę już…
Last reply by Tazz, -
- 5 followers
- 19 replies
- 1.3k views
Auto w sumie zakupione dla OMEGATOR-ynki ale na razie to ja woze tyłek. Szukałem coś w stylu Astry G 3d ale trafiło się to z dobrego źródła więc zanabyłem. Tigra A rok 97. 1.4 90KM Jakoś to jeździ w tej budzie.
Last reply by OMEGATOR, -
- 1 follower
- 0 replies
- 60 views
A więc tak. Suburbu poszło na żyletki. Szukałem Calineczki lub Astry F Gsi ale jak na razie to nie ma w czym wybierać w normalnych pieniądzach. I tak przez myśl przeszła mi bertonka. A że się trafiła w całkiem dobrym stanie i za rozsądne pieniądze to kupiłem. A i cabrio jeszcze nie miałem. 2001r 1.6 z gazem (do wywalenia) ponad 283 nalatane.
Last reply by OMEGATOR, -
- 4 followers
- 11 replies
- 242 views
Dane techniczne: Marka: Ford Focus MK3 Rok produkcji: 2013 Wersja nadwozia: Kombi Rodzaj paliwa: Diesel Silnik: 1.6 TDCi Econetic Kolor lakieru: Candy Red Tinted Wersja wyposażenia: Titanium Wyposażenie: Praktycznie full opcja bez grzania foteli kierownicy i ksenonu -skórzana tapicerka -4 elektryczne szyby, -Elektryczne i grzane lusterka, poodgrzewana przednia szyba -Tempomat, limiter prędkości -Klimatyzacja, -fabrycznie przyciemnione szyby -Radio ford sync - bluetoooth usb aux - Fabryczna nawigacja -6 głośników - odpalanie przyciskiem -…
Last reply by Tazz, -
- 7 followers
- 43 replies
- 9.7k views
Last reply by Wojtas, -
- 11 followers
- 256 replies
- 22.1k views
Witajcie 11.06.2019 stałem się posiadaczem Opla Zafiry B w wersji OPC z 2007 roku Kupiłem je od kolegi z klubu Zafir Auto jest dopieszczone i bardzo dobrze wyposażone, ma wszystko czego chciałem: - Xenon - Recaro - CID z Navi - silnik 2.0 turbo - klimatronic Aktualny przebieg to 234 tyś km, auto w Polsce od 4 lat, dużo się z nim działo w rękach Marcina, ale o tym można poczytać tutaj: ( https://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?f=87&t=20552 ) Jest to moja druga Zafira B (poprzednia tutaj: Mile ją wspominam ale... to nie OPC Trochę wyposazenia: 20S Kolor przeszycia: srebrny 2J1 …
Last reply by Grabarz, -
- 15 followers
- 149 replies
- 11.9k views
Jak już wiadomo wszem i wobec omega została sprzedana, a teraz przedstawiam Wam jej następce... moje marzenie od dawna czyli BMW E60 kolor black sapphire czyli taki jak na turasie rocznik 2003 ale stan i wyposażenie bardzo fajne, silnik to 170konne 2.5litra nazywane też 2.2, miało być 3.0 ale niestety nad zakupem przeważył stan techniczny auta, silnik zawsze można zmienić Foto na razie tylko takie mam na szybko, jak się ze wszystkim ogarnę wrzucę więcej, zwłaszcza że na start już wejdzie ciekawy mod 20200112_174111.mp4
Last reply by Dolot, -
- 3 followers
- 1 reply
- 259 views
Simaneczko moja nowa zabaweczka BMW 2.0d 214km 2013r Musiałem coś zakupić Bo moja omciś chwilowo nie domaga i padło na bmw które zostanie raczej na dłużej w rodzinie
Last reply by Ulter, -
- 6 followers
- 31 replies
- 8.4k views
Bylimy w zeszłą sobotę z @Arosoglądać maleństwo i 08.03.2021 o godzinie 21:00 przyjechał taki mini pyci tyci prezencik na nowe podwórko Teraz to będzie pole do modzenia Dane techniczne: Van Hool Acron 915, rocznik 1996, 12l, 410hp, przebieg nieznany Plany : 1) kasacja januszologii 1`) kurs na kat C prawa jazdy 2) adaptacja 3) roczny test 4) życie na kołach
Last reply by petercobra, -
- 10 followers
- 140 replies
- 14.8k views
Heja Z racji tego że z wiekiem i czasem priorytety się zmieniają, wiadomo rodzina, mało miejsca bla...bla.....bla.... zakupiłem na początku grudnia 2019 vectrę c kombi Silnik: 1.9 Cdti / 150 km Rok: 2008 Skrzynia: automat Wersja wyposażenia: Cosmo + Kod=Opis ***Ogólne informacje:*** 2HU=FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU BRL=IDENTYFIKACYJNY PUNKT ZWROTNY RM 2008 1/2 CT3=DLA NIEMIEC J12=KONWERSJA MODELU EXCLUSIVE NC0=WYPOSAŻENIE: KRAJE UNII EUROPEJSKIEJ Z1F=PRĘDKOŚCIOMIERZ KM/H ***Napęd (silnik, skrzynia biegów):*** FZ4=PRZEŁOŻENIE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 2.67 K13=F…
Last reply by Boscorelli, -
- 8 followers
- 85 replies
- 12.3k views
Witam ,chciałbym wam przedstawić moje spełnienie marzeń z dzieciństwa jakim była i jest Nysa:) Jest to moje kolejne dziecko które adoptowałem zaraz po Omedze, Jawie 350TS ,Jawie 20, Cz 350 oraz Romet Ogar 200 Nyskę kupiłem w ubiegłyn roku od miłośnika tej marki, który doprowadził ją mechanicznie do stanu dobrego. Zrobione zostało zawieszenie przód które jest naprawdę kłopotliwe i składa się z ponad 200 elementów ,zawieszenie tył oraz elektryka. Auto stanowiło dobrą bazę do odbudowy ponieważ jak na samochód dostawczy z PRL była dobrze zachowana i służyła tylko w " UZYTKU WŁASNYM" Nysa była kompletna, wolna od "JANUSZOWYCH" udoskonaleń, moim zadan…
Last reply by Ślicznotka łukasza, -
- 7 followers
- 64 replies
- 9k views
Z racji że omega się rozsypała I nie mam już siły w niej grzebać byłem zmuszony kupić coś w zastępstwie Padło na vc 1.9cdti 150 po mapie z 2008r. Z bajerów to ma -xenon -grzane du*y (polskory) -czujnik zmierzchu, wycieraczek -wszystkie lusterka fotochrom I składane -szyba fotochrom przód -czujniki W planach pierw doprowadzić do porządku potem jakieś łopece czy coś. Więcej fot jak to wypiore I zrobie korektę bo szału ni ma
Last reply by omega2001, -
- 5 followers
- 28 replies
- 4.3k views
Witam dziś kupiłem Vectre C zdjęcia mam tylko z ogłoszenia więc tylko takie pokażę, wersja Cosmo bardzo bogatą wyposażona
Last reply by rafke, -
- 21 followers
- 359 replies
- 38.4k views
Jak większość już pewnie wie, poczyniłem pewne zmiany motoryzacyjne w moim garage:) W miejsce omegi wylądowała S klasa W140 CL500 1995 r.. Zakupiona na początku czerwca w Radlinie pod czeską granicą z przebiegiem 66 tys km. Auto importowane z Japonii z certyfikatem autentyczności. Po oględzinach i ustaleniu ceny zdecydowałem się na zakup. Auto po przywiezieniu wyglądało tak: Stan auta całkiem fajny, jak na 23 latka. Brak rdzy, spód idealnie zdrowy, jak nowy wręcz:) Jedyny ślady korozji na obudowie środkowego tłumika. Wnętrze w stanie praktycznie idealnym. Parę rzeczy na pewno do poprawki, ale niestety za igiełkę trzeba by do…
Last reply by Grabarz, -
- 6 followers
- 15 replies
- 8.2k views
Sig 2.2 dti 2004r ma co potrzebuje klime ogólnie auto dla Moni w koło komina Ale dłubac będę ja więcej info niebawem
Last reply by Kacper, -
- 3 followers
- 7 replies
- 1.1k views
Nie tak w odległym czasie... nie tak w dalekiej krainie... Jako że ładna aczkolwiek terenowo uboga, szukamy forum samurai polska i czytamy co z tym począć Początki trudne są ale zbieramy doświadczenie i wiedzę czego nam trzeba..... I w końcu jak już myslimy że mamy to....... robimy swapa i star treka
Last reply by Skroba, -
- 13 followers
- 354 replies
- 23.9k views
Trochę się o moim dziecku nasłuchaliście to może i czas na pokazanie jej Tak wyglądały NASZE wspólne początki <3 Info ściągnięte z którego forum Astry, będę w domu to opisze jak to teraz wygląda i co będzie, bo szykuje się duzooooo zmian MODEL: Astra III Elegance SILNIK: Z16XEP 1.6 Twinport UKŁ. DOLOTOWY: seria UKŁ. WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: el. szyby przód, klima UKŁ. NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: seria UKŁ. HAMULCOWY: seria NADWOZIE: seria, przyciemnione lampy, ringi, przyciemnione halogeny, listwy w carbonie, przyciemnione szyby WNĘTRZE: oświetlenie diodowe, tarcze zegarowe z podświetle…
Last reply by Grabarz,