Nasze inne pojazdy
Masz auto innej marki i chcesz się nim pochwalić? Ten dział jest dla Ciebie!
61 topics in this forum
-
- 11 followers
- 175 replies
- 7.4k views
Witajcie 11.06.2019 stałem się posiadaczem Opla Zafiry B w wersji OPC z 2007 roku Kupiłem je od kolegi z klubu Zafir Auto jest dopieszczone i bardzo dobrze wyposażone, ma wszystko czego chciałem: - Xenon - Recaro - CID z Navi - silnik 2.0 turbo - klimatronic Aktualny przebieg to 234 tyś km, auto w Polsce od 4 lat, dużo się z nim działo w rękach Marcina, ale o tym można poczytać tutaj: ( https://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?f=87&t=20552 ) Jest to moja druga Zafira B (poprzednia tutaj: Mile ją wspominam ale... to nie OPC Trochę wyposazenia: 20S Kolor przeszycia: srebrny 2J1 …
Last reply by Tazz, -
- 15 followers
- 246 replies
- 17.9k views
Siema Tutaj będzie temat mojej nowej zabawki Hehehe. Jak porobię zdjęcia to napiszę coś więcej . Ps. Jak by to mój przyjaciel napisał : "Wiecej info niebawem " Zdjęcia już są więc troszkę opiszę. BMW e60 3.0d M57n 218 KM 500Nm 2005r Felga 18 lato Plan ? 340KM
Last reply by Ulter, -
- 5 followers
- 34 replies
- 1.9k views
"Kto z kim przestaje takim się staje" - za dużo serwisowania omegi u @Aros i takie oto efekty :p Wczoraj udało się kupić nowego czarnego konika do mojej stajni Model: E61, kolor NIE PODKŁAD, inwalida, panorama, fotele comforts full epic masage option;p Zdjęcia robione tak na szybko bo jeszcze trzeźwieję po zakupie A tu coś extra co Pan Prezes znalazł podczas badania komputerem p.s. OGROMNE podziękowania dla @Aros za pomoc w ogarnięciu tematu
Last reply by Ulter, -
- 8 followers
- 68 replies
- 2.9k views
Witam ,chciałbym wam przedstawić moje spełnienie marzeń z dzieciństwa jakim była i jest Nysa:) Jest to moje kolejne dziecko które adoptowałem zaraz po Omedze, Jawie 350TS ,Jawie 20, Cz 350 oraz Romet Ogar 200 Nyskę kupiłem w ubiegłyn roku od miłośnika tej marki, który doprowadził ją mechanicznie do stanu dobrego. Zrobione zostało zawieszenie przód które jest naprawdę kłopotliwe i składa się z ponad 200 elementów ,zawieszenie tył oraz elektryka. Auto stanowiło dobrą bazę do odbudowy ponieważ jak na samochód dostawczy z PRL była dobrze zachowana i służyła tylko w " UZYTKU WŁASNYM" Nysa była kompletna, wolna od "JANUSZOWYCH" udoskonaleń, moim zadan…
Last reply by Ślicznotka łukasza, -
- 17 followers
- 270 replies
- 13k views
No to zaczynamy nowa przygodę z nową laleczką ;-) Vectra C OPC Prawdziwe OPC z katalogu i fabryki a nie 2.8t z pakietem opc line itd. Vin : W0L0ZCF686108xxxx Silnik : 2.8 v6 Turbo OPC (katalogowo 255KM - ale cos niemiec tam dziabnał ;-) na hamowni niebawem wyjdzie jak ) Przebieg 227k Kolor : Z20r ( a mialem sie z tego koloru juz uwolnic) Skrzynia : 6 bieg manual Dodatki - Kubelki Recaro w Czarnej skórze grzanie p&t - bixenon skrętny z doswietleniem - Szyberdach (rzadki temat w opc) - Radio DVD90 z navigacja Polska i mapy 2019r oraz bluetooth telefon i kolor wyświetlacz i zestaw głośnomówiący. - …
Last reply by lukaszxx1990, -
- 5 followers
- 23 replies
- 929 views
Last reply by Wojtas, -
- 14 followers
- 127 replies
- 6.2k views
Jak już wiadomo wszem i wobec omega została sprzedana, a teraz przedstawiam Wam jej następce... moje marzenie od dawna czyli BMW E60 kolor black sapphire czyli taki jak na turasie rocznik 2003 ale stan i wyposażenie bardzo fajne, silnik to 170konne 2.5litra nazywane też 2.2, miało być 3.0 ale niestety nad zakupem przeważył stan techniczny auta, silnik zawsze można zmienić Foto na razie tylko takie mam na szybko, jak się ze wszystkim ogarnę wrzucę więcej, zwłaszcza że na start już wejdzie ciekawy mod 20200112_174111.mp4
Last reply by Aros, -
- 6 followers
- 33 replies
- 1.6k views
Z racji że omega się rozsypała I nie mam już siły w niej grzebać byłem zmuszony kupić coś w zastępstwie Padło na vc 1.9cdti 150 po mapie z 2008r. Z bajerów to ma -xenon -grzane du*y (polskory) -czujnik zmierzchu, wycieraczek -wszystkie lusterka fotochrom I składane -szyba fotochrom przód -czujniki W planach pierw doprowadzić do porządku potem jakieś łopece czy coś. Więcej fot jak to wypiore I zrobie korektę bo szału ni ma
Last reply by omega2001, -
- 16 followers
- 184 replies
- 11.9k views
Z racji tego że potrzebowałem większego auta trzeba było coś zakupić, poszukiwana była Vectra C polift 2.0 Turbo ale wyszło jak zawsze Dane techniczne: Marka: Opel Vectra C Data produkcji: 13.01.2004r Wersja nadwozia: Kombi Rodzaj paliwa: Diesel Oznaczenie silnika: Y22DTR Kod koloru lakieru: Z158 Ostrygowy Srebrny Metalik Wyposażenie: -alu 17" z oponami 215/45, -4 elektryczne szyby, -Elektryczne i grzane lusterka, -Tempomat, -Klimatyzacja, -TC, ABS, -7 głośników (podobno) -uchwyt na napoje z tyłu -gniazdo zapalniczki w przedziale bagażowym - aktywne zagłówki Plany Aktywacja świateł do …
Last reply by Famul, -
- 4 followers
- 9 replies
- 306 views
Cześć i czołem... Po sprzedaży mojej Z266 zacząłem szukać czegoś nowego innego, na samym początku w planach była Omega B standardowo przedlift z X20XEV albo X20DT, poszukiwania zaczęły się jakoś w Grudniu 2019r i trwały jakoś do 14 Grudnia tego roku, rozmawiałem z właścicielami wielu egzemplarzy ale w każdej coś było nie tak, pewnie brak Automata ale to już tam cii, jakoś w poniedziałek nadarzyła mi się okazja zakupu całkiem fajnej fury za dobre pieniądze, obejrzałem pogadałem i tak się stałem właścicielem oto tej 407 Coupe Takie suche fakty 2007r 2.7 v6 HDI 204KM z Automatem Kolor KTGB Bardzo Bogato wyposażona w między innymi : Skrętny Bi-xenon, Nagłośnieni…
Last reply by bartek05395, -
- 8 followers
- 143 replies
- 5.8k views
Siema Jako że rodzina się powiększa to trzeba było zakupić coś większego Już chwilę z nami jeździ i parę rzeczy ogarnięte ale jeszcze wiele przede mną Parę bajerów ma i może jeszcze parę się założy Ogarnięte już są klosze bo ma ta sama bolaczke co omega I tutaj takie jedno zdjęcie po pracy W środku seria ale zdjęcie jakoś po coś zrobiłem ? Ogarnąłem już uszczelkę anteny, pełny serwis wraz z wymianą oleju w skrzyni, założyłem zimę z omegi trzeba było wymienić ogranicznik drzwi kierowcy bo ktoś wcześniej założył tylny na przód Myślę że teraz będę już…
Last reply by Ricardo, -
- 9 followers
- 84 replies
- 3.6k views
Heja Z racji tego że z wiekiem i czasem priorytety się zmieniają, wiadomo rodzina, mało miejsca bla...bla.....bla.... zakupiłem na początku grudnia 2019 vectrę c kombi Silnik: 1.9 Cdti / 150 km Rok: 2008 Skrzynia: automat Wersja wyposażenia: Cosmo + Kod=Opis ***Ogólne informacje:*** 2HU=FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU BRL=IDENTYFIKACYJNY PUNKT ZWROTNY RM 2008 1/2 CT3=DLA NIEMIEC J12=KONWERSJA MODELU EXCLUSIVE NC0=WYPOSAŻENIE: KRAJE UNII EUROPEJSKIEJ Z1F=PRĘDKOŚCIOMIERZ KM/H ***Napęd (silnik, skrzynia biegów):*** FZ4=PRZEŁOŻENIE PRZEKŁADNI GŁÓWNEJ 2.67 K13=F…
Last reply by Boscorelli, -
- 10 followers
- 100 replies
- 7.3k views
No witam ... W stajni pojawił sie nowy nabytek dla Kingi Czerwona strzała z 2004 roku 1.4 16v Jak na swoje lata naprawdę utrzymany egzemplarz ... Auto pochodzi z dobrych rąk , eksploatowała je koleżanka @maniutek gdzie je servisował Jej do końca :
Last reply by Łukary, -
- 4 followers
- 36 replies
- 2.6k views
Witam znowu, mam zaszczyt przedstawić państwu moją nową zabawkę Więcej zdjęć i informacji później ?
Last reply by Wojtas, -
- 6 followers
- 24 replies
- 1.5k views
Przedstawiam mojego Senatora: Remont kapitalny w 2017r, stan kolekcjonerski w pełni sprawny technicznie z instalacją gazową BRC.
Last reply by marcin, -
- 10 followers
- 44 replies
- 1.8k views
Bry . jak wiecie szukałem jakiegoś wygodnego auta co by mi zastąpił Omege Wybór padł na Skode Superba. Mega wielkie auto i bardzo wygodne Teraz można podróżować . Auto kupione od prywatnej Osoby nie opodal @slawko Silniczek 1.9 TDI 130 koników rok 2005 .
Last reply by Magicwojtek, -
- 5 followers
- 18 replies
- 589 views
Witam Was. Chciałbym podzielić się z Wami co nieco bo sentyment nadal pozostał. Jak wiadomo omega zmieniła właściciela. Szukałem 5.7 hemi...jednak padło na diesla 3.0 z motorem ze stajni MB. Generalnie przepaść między omegą i 300c jest kolosalna i tego się spodziewałem. Odczucia są jak po pierwszej randce 😀😀
Last reply by Gregorz, -
- 8 followers
- 28 replies
- 2.5k views
Chciał bym się pochwalić nowym nabytkiem na który jest spory plan BMW E46 motor 2.0 143km 04r całkiem przyzwoicie wyposażony na razie tylko tyle, plan jest na coś w stylu black gangsta
Last reply by Aros, -
Fiat Ducato
by Edek- 4 followers
- 6 replies
- 473 views
A tym jeżdżę na co dzień drugi dom
Last reply by Edek, -
2.5 diesel 04 rok wersja full
Last reply by Wojtas, -
- 4 followers
- 13 replies
- 1.3k views
Last reply by Wojtas, -
- 14 followers
- 350 replies
- 19.3k views
Trochę się o moim dziecku nasłuchaliście to może i czas na pokazanie jej Tak wyglądały NASZE wspólne początki <3 Info ściągnięte z którego forum Astry, będę w domu to opisze jak to teraz wygląda i co będzie, bo szykuje się duzooooo zmian MODEL: Astra III Elegance SILNIK: Z16XEP 1.6 Twinport UKŁ. DOLOTOWY: seria UKŁ. WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: el. szyby przód, klima UKŁ. NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: seria UKŁ. HAMULCOWY: seria NADWOZIE: seria, przyciemnione lampy, ringi, przyciemnione halogeny, listwy w carbonie, przyciemnione szyby WNĘTRZE: oświetlenie diodowe, tarcze zegarowe z podświetle…
Last reply by Shayba, -
- 3 followers
- 15 replies
- 1.3k views
Po pięknej( choć czasem nerwowej) przygodzie (bagatela 10 lat) z Omegą- Dzięki tej siłowni, jaką było wspomaganie ( Pozdro Cygan xD) czas przesiąść się do Turasa . Jedyna wada, w tym momencie to brak ASB. Motor diesel 2.0 m47 chip na 205km/440nm Ekologia na pokładzie. Duży plus za xenon, zwartość zawieszenia, mega wydajna klima
Last reply by CzasiU, -
- 6 followers
- 12 replies
- 1.4k views
Last reply by Ricardo, -
- 3 followers
- 9 replies
- 1.2k views
Cześć Korzystając z gorączki i przeziębienia, które uniemożliwiają mi wyjście do garażu pokaże wam pierwszy... No może nie pierwszy mój samochód, ale na pewno jeden z pierwszych, który zaraz po zdaniu prawka został u mnie na dłużej i z pewnością ma już u mnie dożywocie Cofnijmy się do maja 2014r, a dokładnie w Dzień Matki czyli 26-ty. Młody, osiemnastoletni ja, miesiąc po zdaniu prawka uparłem się na "daily" kiedy mój 125p (będzie gdzieś w tle na zdjęciach) czekał na czas i pieniądze. Warunki były proste: -musi być w opór tani -totalnie inny niż wszystkie furki No więc znalazłem w serwiesie tablica.pl Zastavę Yugo w totalnie obrzydliwym pakiecie polski…
Last reply by bartek05395,