Kopia
6 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1 reply
- 120 views
Siema. Jak już niektórzy się dowiedzieli ??? Dzisiaj na spontanie załatwiłem nam ośrodek gdzie można się spotkać, odpocząć w jednym terminie jako spotkanie rodzinne Akcje spontaniczna std tak mało czasu - ale kurde, 2 lata się człowiek z Wami nie widział wiec super bedzie znowu sie spotkać. ( i po telefonach dzisiejszych do Was widze też zadowolenie od większości że wkońcu sie człowiek zobaczy) picować furki, chłodzić alko Podobnie jak kiedys gdzie organizowalismy 4 zlot Sudomie, tym razem baza noclegowa pod tym samym adresem. ??? ba postaram się zorganizować wszelkie atrakcje jak na zlotach Nie jest to oficjalny zlot a…
Last reply by Grabarz, -
- 5 followers
- 22 replies
- 621 views
Zaczynamy
Last reply by Misiek, -
- 4 followers
- 20 replies
- 440 views
No to zaczynamy ?
Last reply by Farna, -
- 5 followers
- 6 replies
- 93 views
W imieniu swoim i chłopaków z zarządu bardzo chciałem Wam podziękować za obecność na zlocie. Kurde, fajnie było Was znowu zobaczyć po tak długiej przerwie !!!! Impreza jak dla mnie mega udana poza kilkoma moimi niedociągnięciami. pogoda troche nas w sobotę zaskoczyła Nie ogarnąłem do końca kilku spraw (brak czasu) niby miesiąc na organizację był ale kilka rzeczy jeszcze chciałem dla Was zrobic. Postaram się poprawić na kolejny zlocisz mam nadzieje ze juz oficjalny ogólnopolski zlot omega elite. Dziękuję Wam jeszcze raz za przybycie i postaram się zeby następny nasz zlot byl jeszcze lepszy. !!!
Last reply by Farna, -
- 6 followers
- 110 replies
- 765 views
Zacznę od dobrych newsów Jako że to rodzinny zjazd. Jeśli macie bony turystyczne To wiedz że można je wykorzystać na zjeździe Pamiętać tylko ze nie ma opcji wydawania reszty. Zatem jeśli ktoś sam przyjezdza a chce wykorzystać bon 500zl niech rozważy opcje czwartku bez wyżywienia. 135zl doba za czwartek.
Last reply by Misiek, -
- 2 followers
- 11 replies
- 437 views
Elo Wiecej info niebawem po 15 maja ?
Last reply by rafke,