Jump to content
Omega Elite Klub
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Wosz3k

Klubowicz
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Wosz3k

  • Rank
    Początkujący
  • Birthday 11/29/1996

Converted

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Skrzynia
    Automat
  • Województwo
    łódzkie
  • Miasto
    Bełchatów/ Rasy
  • Model
    Omega B FL
  • Silnik
    3.0
  • Typ nadwozia
    Sedan

Recent Profile Visitors

40 profile views
  1. Podczas wgrywania sterowników wyskakuje taki błąd, miał ktoś kiedyś taki problem?
  2. Podpiąłem kompa i wywaliło takie błędy
  3. I tak jest jeden z przodu w lewym nadkolu i z tyłu z lewej strony przy wahaczu
  4. Wszystko było na miejscu jak wczoraj je wypinałem, szczególnie ta na tyle przez co muszę lutować nowa kostkę 😒
  5. To dziwne bo nie mam tego na wyposażeniu a jest miejsce na bezpiecznik w którym jest zwarcie, w każdym razie to w sumie już nie ważne skoro tego nie mam Teraz bardziej kwestia poziomowania, te bezpieczniki o których napisałeś są całe więc chyba tylko pozostaję podłączyć komputer. Pewnie padły czujniki poziomowania
  6. Panowie wiecie może gdzie jest przekaźnik od poziomowania? Odłączyłem kostki od czujników i od silniczków poziomowania a bezpiecznik dalej się pali. Macie jeszcze jakieś pomysły?
  7. Dobrze wiedzieć bylem pewny ze jest dlatego że miałem 2.5 i teraz 3.0
  8. A odkurzacz działa normalnie po odpaleniu? Spróbuj jeszcze na zimnym silniku odpiąć wtyczkę od odkurzacza i odpalić samochód. Ja kiedyś myślałem że kończy mi się silnik przez to cholerstwo
  9. No właśnie a leci takie letnie, powinno odciąć dopływ i lecieć zimne
  10. Tak, grzeje jak cholera ale jednak coś z tym podscinsiem jest nie tak bo na LO też letnie leci
  11. Warto spróbować Mówisz o tych dwóch podcisnieniach które wchodzą do akumulatora przy filtrze kabinowym?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.