graci26 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Witam. Trafiła mi się cała Vectra 2.5 v6 i chciałem z niej wziąć jednomas i wrzucić do swojej omegi 3.0. Kusi mnie również oddać koło do odchudzenia lecz wiele ludzi pisze, że komfort jazdy spada bo jest więcej drgań. Jest ktoś kto miał może lekkie koło zamachowe w omedze i może sie wypowiedzieć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Witam. Trafiła mi się cała Vectra 2.5 v6 i chciałem z niej wziąć jednomas i wrzucić do swojej omegi 3.0. Kusi mnie również oddać koło do odchudzenia lecz wiele ludzi pisze, że komfort jazdy spada bo jest więcej drgań. Jest ktoś kto miał może lekkie koło zamachowe w omedze i może sie wypowiedzieć ? pierwszy raz słyszę aby wymieniać koło dla komfortu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graci26 Posted July 8, 2017 Author Share Posted July 8, 2017 Nie wymieniam koła do komfortu tylko żeby uniknąć w przyszłości kłopotów z dwumasem i dlatego aby je odelżyć ale ludzie mówią, że po założeniu lekkiego koła drgania są tak duże, że jest to bardzo irytujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Mam jednomas z vectry 2.6 jak byś chciał na którym jeździłem jest P&P pod omegę i wagowo podobny do dwumasu (mówię o zestawie) i w moim 3.0 latał jak szalony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graci26 Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Hm a takie pytanko jeszcze, zamach z vectry 2.5, tarcza z dociskiem od omegi 2.6. Będzie to pasowało do siebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts