Sewerin Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Hej! Wszyscy macie takie ujowe osłony silnika? TZN z takiego cienkiego tworzywa? Są jakieś zastępcze mocniejsze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Niestety wszyscy mamy, i wszytskie są takie ujowe:( Nie wiem jak w R-ce ale w v-ce top jest w zasadzie oslona przestrzeni przed silnikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 w dieslu jest z takim kolkiem na srodku pod skrzynia, ja je zgubilem co do jakosci nie narzekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 W moich omegach nie widziałem osłony pod silnikiem pewnie komuś przeszkadzała. Ostatnio chciałem zanabyć takową to faktycznie do diesla jest ich sporo i wydają się konkretniejsze są właśnie z takim kółkiem. Ciekawe czy to przypasuje do v6. Co ciekawe używkę cenią drożej nić nowa kosztuje. @skit jaką masz i jaką ja powinienem mieć...taką ? http://allegro.pl/opel-omega-b-fl-oslona-silnika-90573747-i6894038916.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Taką mam i taką powinieneś mieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts