Sewerin Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Działał ktoś z Was z mapowaniem silnika? Jak osiągi po?Nic złego się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 @lipa roil chyba 30 koni wiecej i dobrze szla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 @lipa roil chyba 30 koni wiecej i dobrze szla Dzwoniłem do konkret firmy i info ,że ze 120 zrobią max.143. Obiecują ,że mniejsze spalanie. Fajnie jakby się ktoś wypowiedział co z tym działał. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Działał ktoś z Was z mapowaniem silnika? Jak osiągi po?Nic złego się dzieje? A na FB mi odpisali z innej firmy tuningowej ,że silnika jaki ja mam w Omie nie da się podkręcić. Będę musiał się w końcu osobiście wybrać do serwisu w tej sprawie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Ja robiłem w 2.0 DTI Progarma w V-tach-u w łodzi. BYła jakaś promo bo otwierali oddział i zapłaciłem 900 PLN. Co ciekawe omega wypluła bez programu na hamowni 104hp. PO programie i kilku poprawkach 124hp i całkiem sporo wyższy moment. Jak dobrze wdepnąłem to kopcjiła(co prawda nie tak jak u @Danio ) ale było czuć mega różnice. Auto jezdzi do dzis u znajomego który ją ode mnie kupił. Przez 4 lata nic złego się nie wydarzyło. Zbieram się żeby zrobić to samo w Zafirze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 A jaki masz silnik w Zafirze @skit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 2.2dti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 No to ze 150 spokojnie wypluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 już mam firmę profesjonalną i niedrogą od tuningu znalezioną. Dogadane ,że co najmniej do 145 koniuf mi Ślicznotkę podkręcą. Poszukiwany sponsor hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 już mam firmę profesjonalną i niedrogą od tuningu znalezioną. Dogadane ,że co najmniej do 145 koniuf mi Ślicznotkę podkręcą. Poszukiwany sponsor hehe Raczej nie patrz na cenę a na profesjonalizm. Wypalić dziurę w denku tłoka czy wystrzelić korbę bokiem można bardzo łatwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 już mam firmę profesjonalną i niedrogą od tuningu znalezioną. Dogadane ,że co najmniej do 145 koniuf mi Ślicznotkę podkręcą. Poszukiwany sponsor hehe Raczej nie patrz na cenę a na profesjonalizm. Wypalić dziurę w denku tłoka czy wystrzelić korbę bokiem można bardzo łatwo. To firma , która tylko tym się zajmuje. Z hamownią i t.p. Mają sporo klientów zadowolonych i dlatego dobre ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 już mam firmę profesjonalną i niedrogą od tuningu znalezioną. Dogadane ,że co najmniej do 145 koniuf mi Ślicznotkę podkręcą. Poszukiwany sponsor hehe Raczej nie patrz na cenę a na profesjonalizm. Wypalić dziurę w denku tłoka czy wystrzelić korbę bokiem można bardzo łatwo. To firma , która tylko tym się zajmuje. Z hamownią i t.p. Mają sporo klientów zadowolonych i dlatego dobre ceny. W naszej okolicy ufam tylko chłopakom z cinsoft i turbo lamik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 już mam firmę profesjonalną i niedrogą od tuningu znalezioną. Dogadane ,że co najmniej do 145 koniuf mi Ślicznotkę podkręcą. Poszukiwany sponsor hehe Raczej nie patrz na cenę a na profesjonalizm. Wypalić dziurę w denku tłoka czy wystrzelić korbę bokiem można bardzo łatwo. To firma , która tylko tym się zajmuje. Z hamownią i t.p. Mają sporo klientów zadowolonych i dlatego dobre ceny. W naszej okolicy ufam tylko chłopakom z cinsoft i turbo lamik A co Ci zrobili? Opisz podkręcenie . Jaka miejscowość? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts