adammat89 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Witam wszystkich dawno to miałem zrobić , ale nigdy nie było czasu Moja Omega jest z roku 2000, silnik 2.2 Auto jest po remoncie blacharsko- lakierniczym i została pokryta Raptorem, kolor b09 z bmw x5 z dodatkiem (dużym) złotej perły . z czasem wstawię zdjęcia aktualne jak i zdjęcia z prac przeprowadzonych w aucie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Omega już jeździ? Bo w środę ją widziałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Omega już jeździ? Bo w środę ją widziałem? Jeździ narazie , I jak wrażenia ? Mocno zszokowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 No jeżeli chodzi o lakier to muszę powiedzieć że ciekawy pomysł Oglądałem, dotykałem Nie widziałem czegoś takiego na aucie osobowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Niedługo będę robił citroena c1 i to będzie dopiero dziwak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 No oma ciekawie wygląda , fajnie że do Nas dołączyłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 zdjęcie omegi po zakupie w przysłowiowym podkładzie (srebrny fajny kolor ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 czemu wstawiasz linki fotki wrzucaj odrazu i przez forum najlepiej ... Masz dobry hosting ? zdj czesto nie odwiedzane umierają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 czemu wstawiasz linki fotki wrzucaj odrazu i przez forum najlepiej ... Masz dobry hosting ? zdj czesto nie odwiedzane umierają lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 no teraz temat fuuul wypas naprawde zdj robią wrażenie , super !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 Obecnie wjechaly dystanse 20mm na tył i łopaty w efekcie chromu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 u mnie przy feldze ET39 dystans tył 30mm przod 20 mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 u mnie przy feldze ET39 dystans tył 30mm przod 20 mm Szeroko ? u mnie jest chyba w sam raz jutro zrobię foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 wiesz co jest fajnie , pasuje teraz jak na omege wejdz na temat mój bedziesz widział jak stoi temat - kombiacz łukarego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Polecam, mam ten zam zestaw co Łukary a łopatach Dawaj no zdjęcie a tych chromach bo kolor auta ciekawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHMED25 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Kolorek konkrecik .odwaznie i na +? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjecia aktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Zaj***ście!!! Ja już długo myślę nad Raptorem ale jak coś to tylko czarny! Ciężko znaleźć u mnie lakiernika , który już raptorem malował i się na tym zna. Z ceną to też jadą po bandzie. Ja mam kombi... Ile Ci policzyli za to malowanko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Zaj***ście!!! Ja już długo myślę nad Raptorem ale jak coś to tylko czarny! Ciężko znaleźć u mnie lakiernika , który już raptorem malował i się na tym zna. Z ceną to też jadą po bandzie. Ja mam kombi... Ile Ci policzyli za to malowanko? wiem że ciężko, wszystko przy aucie robię sam wiec koszty mniejsze ... ogólnie samym Raptorem malowałem juz kilka aut i omega to miała być jeżdżąca reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Za***iście!!! Ja już długo myślę nad Raptorem ale jak coś to tylko czarny! Ciężko znaleźć u mnie lakiernika , który już raptorem malował i się na tym zna. Z ceną to też jadą po bandzie. Ja mam kombi... Ile Ci policzyli za to malowanko? wiem że ciężko, wszystko przy aucie robię sam wiec koszty mniejsze ... ogólnie samym Raptorem malowałem juz kilka aut i omega to miała być jeżdżąca reklama [/quote} Jak masz swój nie pylny garaż do malowania fur to super. Skąd jesteś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Za***iście!!! Ja już długo myślę nad Raptorem ale jak coś to tylko czarny! Ciężko znaleźć u mnie lakiernika , który już raptorem malował i się na tym zna. Z ceną to też jadą po bandzie. Ja mam kombi... Ile Ci policzyli za to malowanko? wiem że ciężko, wszystko przy aucie robię sam wiec koszty mniejsze ... ogólnie samym Raptorem malowałem juz kilka aut i omega to miała być jeżdżąca reklama [/quote} Jak masz swój nie pylny garaż do malowania fur to super. Skąd jesteś? szczerze mówiąc to pierwsze auto robiłem na dworze , do tego nie potrzebna kabina nie widac nawet jak komar zdechnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Moze to głupie pytanie ale to jest jakaś struktura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 16, 2017 Author Share Posted July 16, 2017 Moze to głupie pytanie ale to jest jakaś struktura? Dokładnie grubość struktury można regulować To farba uretanowa stosowana w offroad , na paki samochodów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Moze to głupie pytanie ale to jest jakaś struktura? Dokładnie grubość struktury można regulować To farba uretanowa stosowana w offroad , na paki samochodów W offroad? Słyszałem ,że głównie tego się używa w przemyśle spożywczym do chłodni i t.p. I łodzie się tym robi ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted July 16, 2017 Author Share Posted July 16, 2017 http://raptor-polska.pl Proszę wejść na stronę producenta tam są przedstawione zastosowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts