Tygrys Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 A co to się porobiło z tym budynkiem? Jakieś drifty na podwórku były? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 A co to się porobiło z tym budynkiem? Jakieś drifty na podwórku były? Młodość i Młodość. Nie u mnie u baby. Zachciało się przestawić auto o 3 w nocy (i chyba za dużo było %) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Mi to wygląda na próbę przestawienia budynku a nie auta No ale co tak naprawdę było w zamyśle wie tylko autor Powodzenia życzę w modach i naprawach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 no bajera Piotr wreszcie temat założony Jestem ciekaw jak poskładacie to wszystko teraz w całość jak sie bedzie prezentować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 no bajera Piotr wreszcie temat założony Jestem ciekaw jak poskładacie to wszystko teraz w całość jak sie bedzie prezentować Jurto nowe foty podczas skladania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 zakładaj i granatowej temat , tez działasz czasem przy niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 zakładaj i granatowej temat , tez działasz czasem przy niej A co ja bym pisał przez najblizsze 4 miesiące jak tam nic sie nie bedzie dzialo. Srebrna to temat wdzieczny bo ma potencjał a mlody kase . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 no jest o czym oma w dobrej kondycji , środek ładny jasny itd ... możesz prowadzić 2 auta w temacie zawsze mniej roboty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Elo tygrysek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Elo tygrysek Elo Graba. Co tam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Właściciel prawdziwy omegomaniak : walczy z nimi cały czas szacun Tygrys Spocik tez kiedyś mieli my : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Tygrysek przekladaj wesele i dawaj na ognicho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Tygrysek przekladaj wesele i dawaj na ognicho Kuna Graba u żony siostry to nie wypada przekladać. A ognicho nie jedne bedzie jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 15, 2017 Author Share Posted July 15, 2017 Chcial na czarno to ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Szkoda ale bedzie jeszcze okazja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Składania ciag dalszy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 śliczny przodzik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Widzę zmiana jej na dobre wyszła. Wpadła lotka zderzaka i xenon, którego wcześniej nie było. Spasowanie ładnie wyszło, nie trzeba było nic w pasie przednim prostować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Widzę zmiana jej na dobre wyszła. Wpadła lotka zderzaka i xenon, którego wcześniej nie było. Spasowanie ładnie wyszło, nie trzeba było nic w pasie przednim prostować? Pawelino87 wycinany byl okular na lampe i wspawany nowy . Tamtego nie dalo sie prostować. Wyszlo w miare. Efekt jest. Szkoda ze to mlodego a nie do mojej niebieskiej trafiła dokladka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrys Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 A dzis a raczej wczoraj lekko humorki pokazała niebieska. Objaw? Woda pod nogami pasażera. Raczej dziwny kolor taki kawa z mlekiem. Deszczu nie było no to jedyna myśl nagrzewnica. Tel do jednego sms do innego jak wyjać. Pomógł @Łukary . Zdjecia opis . Dzis rozbieranie. Poszło w miare dobrze jak na mnie. Nagrzewnica na wierzchu i ????? I nic nagrzewnica dobra. Szukam dalej. Cieknie jak by z drugiej tej od klimy. Ale co ma cieknąć ? Nie czynnik bo woda biała. Okazało sie iz byl zapchany odpływ od skraplacza a wczoraj na klime ganialem. Musialo sie zbierac juz długo. Suszenie dzis jutro i skladam do kupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts