DaDa Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Otóż. W załączeniu dodaję tabelę z wykazem województw i ustalonych regionalnych. Zamierzenie jest takie aby gdzieś pozostała lista przekazanych dalej gadżetów - tutaj tabela na wlepki. Co prawda regionalnym u nas się @Ricardo ale w Łodzi stacjonuje z reprezentacji @Skit i ja więc pozwolę sobie poprosić @Grabarz o jakiś pakiet startowy w razie ewentualnej sprzedaży na spocie. P.S. W temacie wizytówek ( http://forum.omegaelite.pl/showthread.php?tid=888 ), dajcie znać jakie ilości macie i czy coś potrzeba. @Aros @Malina @Saint @rafke @Ulter @pankaretka REGIO.xlsx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 O tyle ciężko że musielibyśmy mieć kilka-kilkanascie pakietów "w zawieszeniu"(do tego w różnych kolorach). Nie wiem czy to ma sens. Biorąc pod uwagę klubowy budżet staramy sie nierobic niczego na zapas bo to w razie co bardzo ogranicza nam ruchy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDa Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 O tyle ciężko że musielibyśmy mieć kilka-kilkanascie pakietów "w zawieszeniu"(do tego w różnych kolorach). Nie wiem czy to ma sens. Biorąc pod uwagę klubowy budżet staramy sie nierobic niczego na zapas bo to w razie co bardzo ogranicza nam ruchy. Mi wystarczy mieć po jednym Żeby "słowo się rzekło". Ale oczywiście się podporządkuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts