Zdankovy Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Pochwalony ;D Moi drodzy parafianie zainspirowany postami @Łukary @Saint @Skit Przedstawiam Wam swoją Łamagę z 3.0 pod maską zasilana paliwem biednych ludzi. Skrzynia inwalida. Z racji że była zakupiona od klubowicza OKP, który robił nią ok.1500km tygodniowo dbał o nią najlepiej jak potrafił. Wersja sport po Vinie na zawiasie -40mm/-40mm Po zakupie wygładała tak: Przez dobre pół roku nie działo się nic poza wymianami eksplatacyjnymi Aż przetwornica xenonu powiedziała "Mam dość" Dzięki temu przy okazji wpadła maska i błotnik w kolorze Efekt był dość zadowalający do pełni szczęścia brakuje zderzaka ze spryskiwaczami i hokeja pod lewą lampę. Jak wiadomo wszem i wobec "bez foto się nie liczy" melduję że wpadły ostatnio felgi z oponami na przodzie 225/45/17 a na tyle 235/45/17 Co do planów na przyszłość: -bixenon -alu pokrywy czekają na montaż -custom zabudowa miejsca po ori radiu i popielniczce -wymiana dźwigni zmiany biegów na taką z ładnym Sportem -naprawa klimy -wyebanie rudej -doposażenie w elektryczne bajery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 no i elegancko Witamy Witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 no i elegancko Witamy Witamy Twoja przyszła klientka na bixy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 No ładnie się zapowiada powodzenia w modach, szerokości i bezawaryjnosci życzę Temat pod moją obserwacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 No powitac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Powitać kolejnego maniaka . Co do wymiany dźwigni od automatu też mam taki zamiar, s troszkę wytarta. Z góry mówię że to trochę skomplikowany zabieg. Ile ma nalatane ta omega i co tam na pokładzie na wyposażeniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted August 21, 2017 Author Share Posted August 21, 2017 Powitać kolejnego maniaka . Co do wymiany dźwigni od automatu też mam taki zamiar, s troszkę wytarta. Z góry mówię że to trochę skomplikowany zabieg. Ile ma nalatane ta omega i co tam na pokładzie na wyposażeniu? 335tkm ma nalatane z wyposażeniem bieda golas konkretny. Dopiero mam zamiar ją doposazyć, może jakaś skóra wpadnie, polski mid zobaczymy co się znajdzie i w jakich pieniążkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted August 23, 2017 Author Share Posted August 23, 2017 Powitać kolejnego maniaka . Co do wymiany dźwigni od automatu też mam taki zamiar, s troszkę wytarta. Z góry mówię że to trochę skomplikowany zabieg. Ile ma nalatane ta omega i co tam na pokładzie na wyposażeniu? 335tkm ma nalatane z wyposażeniem bieda golas konkretny. Dopiero mam zamiar ją doposazyć, może jakaś skóra wpadnie, polski mid zobaczymy co się znajdzie i w jakich pieniążkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 Przychodzę do Was z dobrą nowiną. Okazało się że Meśka jest w ori lakierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Przychodzę do Was z dobrą nowiną. Okazało się że Meśka jest w ori lakierze To bardzo dobra nowina Jakie wartości pokazuje miernik max ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted September 1, 2017 Author Share Posted September 1, 2017 Przychodzę do Was z dobrą nowiną. Okazało się że Meśka jest w ori lakierze To bardzo dobra nowina Jakie wartości pokazuje miernik max Ok.140 mikronów nie przyglądałem sie dokładnie znajomy handlarzyk mi ją sprawdzał. Jedynie maska i lewy przedni błotnik troche odbiega od normy ale to było wymieniane za mojej kadencji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHMED25 Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 To świetna nowina:) czasami te wartości mogą też być większe bo mogli w fabryce poprawiać ale to takie na marginesie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 To świetna nowina:) czasami te wartości mogą też być większe bo mogli w fabryce poprawiać ale to takie na marginesie A orientujesz się ile powinno być fabrycznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Dawno nic sie nie zmieniło, aż do teraz. Wpadły kolejne graty pod kolor I niestety żeby nie było zbyt kolorowo Pan Policjant pożegnał mnie z dowodem za uszkodzoną szybę. Pokrzyżowało mi to trochę plany, ale mówi się trudno. Przy okazji sprawdze stan podszybia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdankovy Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Dojechały do mnie jasne (kiedyś) skóry. Doczyszcze je bo wstyd komuś pokazać i będzie aktualizacja tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts