Jump to content

Meśka Zdankovego

Zdankovy

Recommended Posts

Pochwalony ;D

Moi drodzy parafianie zainspirowany postami @Łukary @Saint @Skit Przedstawiam Wam swoją Łamagę z 3.0 pod maską zasilana paliwem biednych ludzi. Skrzynia inwalida.

Z racji że była zakupiona od klubowicza OKP, który robił nią ok.1500km tygodniowo dbał o nią najlepiej jak potrafił.

Wersja sport po Vinie na zawiasie -40mm/-40mm

Po zakupie wygładała tak:xeoGWtArvHvRSES2mPvdnLk6X6DXwoz32ggaGcd7.jpg?v=0B6s3i4IS4a3cNOwLxTmiYgGhYGQYf5H6F1M7Pz7N.jpg?v=0WBGFCnjH7GKvIqlT3Hlwc9Pzd9yGBJOb2yRFZbWs.jpg?v=0

9Klt99VWVpffM3BZNPYXZKCnRuBTgasyfBo3zRgU.jpg?v=0

Przez dobre pół roku nie działo się nic poza wymianami eksplatacyjnymi Aż przetwornica xenonu powiedziała "Mam dość" :strajk: 

Dzięki temu przy okazji wpadła maska i błotnik w kolorzeO4Bf21DhozseUDREuuw4IXIEsk2BJZjrNawhuQLV.jpg?v=0YOY4qVfNbZRX0rO1y7VIbAtwgvvippztRIVzneyZ.jpg?v=0o5Y1Cg32JWGF6OBG3Ct42W2gJzHlh0ghRudcLspu.jpg?v=0

Efekt był dość zadowalający do pełni szczęścia brakuje zderzaka ze spryskiwaczami i hokeja pod lewą lampę.

Jak wiadomo wszem i wobec "bez foto się nie liczy" :photo:  melduję że wpadły ostatnio felgi z oponami na przodzie 225/45/17 a na tyle 235/45/17

QJ2hpDZRyA3KW3WAEK0aoJCiKtCp3oAKKkLZdjrh.jpg?v=0

Co do planów na przyszłość:

-bixenon

-alu pokrywy czekają na montaż 

-custom zabudowa miejsca po ori radiu i popielniczce

-wymiana dźwigni zmiany biegów na taką z ładnym Sportem

-naprawa klimy

-wyebanie rudej

-doposażenie w elektryczne bajery

No ładnie się zapowiada :) powodzenia w modach, szerokości i bezawaryjnosci życzę :)

Temat pod moją obserwacja ;)

Powitać kolejnego maniaka :shy: . Co do wymiany dźwigni od automatu też mam taki zamiar, s  troszkę wytarta. Z góry mówię że to trochę skomplikowany zabieg. Ile ma nalatane ta omega i co tam na pokładzie na wyposażeniu?

335tkm ma nalatane z wyposażeniem bieda golas konkretny. Dopiero mam zamiar ją doposazyć, może jakaś skóra wpadnie, polski mid zobaczymy co się znajdzie i w jakich pieniążkach

Powitać kolejnego maniaka :shy: . Co do wymiany dźwigni od automatu też mam taki zamiar, s  troszkę wytarta. Z góry mówię że to trochę skomplikowany zabieg. Ile ma nalatane ta omega i co tam na pokładzie na wyposażeniu?

335tkm ma nalatane z wyposażeniem bieda golas konkretny. Dopiero mam zamiar ją doposazyć, może jakaś skóra wpadnie, polski mid zobaczymy co się znajdzie i w jakich pieniążkach

• 2 weeks later...

Przychodzę do Was z dobrą nowiną.

Okazało się że Meśka jest w ori lakierze :D

To bardzo dobra nowina :)

Jakie wartości pokazuje miernik max ?

Przychodzę do Was z dobrą nowiną.

Okazało się że Meśka jest w ori lakierze :D

To bardzo dobra nowina :)

Jakie wartości pokazuje miernik max 

Ok.140 mikronów nie przyglądałem sie dokładnie znajomy handlarzyk mi ją sprawdzał. Jedynie maska i lewy przedni błotnik troche odbiega od normy ale to było wymieniane za mojej kadencji

To świetna nowina:) czasami te wartości mogą też być większe bo mogli w fabryce poprawiać :) ale to takie na marginesie :)

• 1 month later...

Dawno nic sie nie zmieniło, aż do teraz.

Wpadły kolejne graty pod kolor 

ZxSsr-bX1HnM.jpg?v=2

I niestety żeby nie było zbyt kolorowo Pan Policjant pożegnał mnie z dowodem za uszkodzoną szybę. Pokrzyżowało mi to trochę plany, ale mówi się trudno. Przy okazji sprawdze stan podszybia  :cry:

• 2 months later...