B0Cygano Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Witam, pewnie wielu to przerabiało, więc będzie wiedzieć. Sprawa jest taka, moje auto posiada zwykłe fotele, bez grzania i z jedną regulacją elektryczną (podnoszenie). Teraz mam pytanie czy po zdjęciach które przedstawię poniżej da się stwierdzić, czy w aucie przygotowana jest fabryczna wiązka pod grzane stołki, raczej o pełnej elektryce i pamięci mogę zapomnieć, ale przy wtyczkach w fotelu jest jedna pusta. Więc jak to jest w tych Omegach, czy wiązka jest ju ż przygotowana, bo z mojej strony rzeźba w wiązce nie wchodzi w grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 z tego co wiem, wiązka w oplu jest jedna, dlatego w biedniejszej opcji więcej wtyczek jest luźnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 albo nie ma wcale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 albo nie ma wcale Ja mam dwie luźne wtyczki w podwoziu... A co do bajerów elektrycznych to radzę za dużo nie kombinować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Hmm nie wiem jak to jest w b ale widzę ze masz większość wtyczek potrzebnych do elektrycznych foteli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 Daj panie znaleźć fotele z grzanymi tyłkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Wejdź w mój temat o mojej ja do swojego wkładałem fotele z pełną elektryka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 ja mialem total golasa nikt nie mial biedniejszej efelki od mojej a jak mial niech sie pochwali, tylee rzezby co poszlo i jak wyglada teraz mnie bardzo satysfakcjonuje fakt jest taki ze im wiecej dolozysz tym wiecej sie moze zepsuc i nie stety tak bywa ale czlowiek jest glupi i robi sobie sam pod gorke w dzisiejszych czasach kupujac auto przebierasz w gadzetach i bluetooth czy dotykowy ekran czy jakies kamerki cofania i doswietlania to standard gdzie w omedze trzeba sie narzezbic zeby takie cos uzyskac, ale prawda jest taka ze nowe auta nie maja duszy ani polotu wsyzstko na jedno kopyto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 w dzisiejszych czasach kupujac auto przebierasz w gadzetach i bluetooth czy dotykowy ekran czy jakies kamerki cofania i doswietlania to standard gdzie w omedze trzeba sie narzezbic zeby takie cos uzyskac, ale prawda jest taka ze nowe auta nie maja duszy ani polotu wsyzstko na jedno kopyto Ja tam z kaset słucham muzyki No tak nie każdy czuje trend nowych aut, dla mnie to już B fl za nowo wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 no to troche czaisz klimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Hmm nie wiem jak to jest w b ale widzę ze masz większość wtyczek potrzebnych do elektrycznych foteli. To ja nie wiem gdzie te wtyczki widzisz, bo ja tam widzę jedno piste gniazdo od podgrzewania stołka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Hmm nie wiem jak to jest w b ale widzę ze masz większość wtyczek potrzebnych do elektrycznych foteli. To ja nie wiem gdzie te wtyczki widzisz, bo ja tam widzę jedno piste gniazdo od podgrzewania stołka. no ta obok szarej jest od grzanej pupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 w dzisiejszych czasach kupujac auto przebierasz w gadzetach i bluetooth czy dotykowy ekran czy jakies kamerki cofania i doswietlania to standard gdzie w omedze trzeba sie narzezbic zeby takie cos uzyskac, ale prawda jest taka ze nowe auta nie maja duszy ani polotu wsyzstko na jedno kopyto Ja tam z kaset słucham muzyki No tak nie każdy czuje trend nowych aut, dla mnie to już B fl za nowo wygląda Ja też z kaseciaka muzę sącze. I to jest ten klimat. Czuć tamte czasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Ja też z kaseciaka muzę sącze. I to jest ten klimat. Czuć tamte czasy. A czym nagrywasz na kasety ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 No tak wygląda u mnie dochodząca do fotela kierowcy, teraz pytanie do elektryków jest takie co podłącza się pod gniazdo 4 ? 1. To pirotechnika pasów 2. to sterowanie elektryczne góra dół 3. To najprawdopodobniej podgrzewanie fotela a żółta wtyczka to poduszka. Z prawej w gnieździe 4 pinów brak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasztelanek Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Ja w mojej srebrnej sedan zmieniłem Sony MP3 na kaseciaka Bose, dołożyłem zmieniarkę na 6cd audio (z fabryki wyjechała ze zmieniarką ale jak kupiłem to już nie było), dołożyłem wiązkę i wzmacniacz Bose z kombi. Subwoofer z kombi nie ma gdzie zamontować w sedanie więc zamiast tego jest tuba JBL1000 w bagażu ? dołożyłem też tylne szyby w prądzie, roletę elektryczną na tył, oraz podgrzewane dysze spryskiwaczy. Teraz w planie zmiana wyswietlacza TID na MID ponieważ w moim zgasło podświetlenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Odgrzeje troszkę kotleta Czy można dorobić jakąś regulację grzania w B? Czy jest tam tylko grzanie kuciapki on/off? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Ja w mojej srebrnej sedan zmieniłem Sony MP3 na kaseciaka Bose, dołożyłem zmieniarkę na 6cd audio (z fabryki wyjechała ze zmieniarką ale jak kupiłem to już nie było), dołożyłem wiązkę i wzmacniacz Bose z kombi. Subwoofer z kombi nie ma gdzie zamontować w sedanie więc zamiast tego jest tuba JBL1000 w bagażu ? dołożyłem też tylne szyby w prądzie, roletę elektryczną na tył, oraz podgrzewane dysze spryskiwaczy. Teraz w planie zmiana wyswietlacza TID na MID ponieważ w moim zgasło podświetlenie No zajebiście ale tym samym pozbyłeś się bagażnika. Ale jest szacun bo wiem ,że masz drugą Omę na weekendowe wyjazdy. Pozdro i do zoba na Spocie! p.s.Roleta zajebista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasztelanek Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Drugiej czyli kombi już nie ma, została rozebrana do gołej budy mam za to sporo "pamiątek" po niej hehe, ale Sedan jest niezmiennie. Właśnie mnie naszła wizja dołożyć dodatkowy klawisz do sterowania szybą w przednich drzwiach pasażera dokładnie jak na tym filmiku klawisz mam z drugiej, kabli też mam sporo tapicerka z drzwi zdjęta, zaraz idę działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts