mvf Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Witam mam takie pytanie bo złożyłem omegę do kupy wywaliłem multiram itp i założyłem stożek taki sam jak ma znajomy w VB i tam on tak fajnie cały czas buczy a w omedze dopiero od wyższych obrotów zaczyna. Od czego to zależy? kolektora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 On w vb ma przerobiony kolektor ssący? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 O 30.10.2016 at 19:04, mvf napisał: Witam mam takie pytanie bo złożyłem omegę do kupy wywaliłem multiram itp i założyłem stożek taki sam jak ma znajomy w VB i tam on tak fajnie cały czas buczy a w omedze dopiero od wyższych obrotów zaczyna. Od czego to zależy? kolektora? Jak multiram wyniosłeś to jak masz podpięte? Mnie tam ze stożkiem buczało na niskich. Ps. Jusz nie mam stoszka ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 O 18.11.2016 at 17:08, lukaszxx1990 napisał: Jak multiram wyniosłeś to jak masz podpięte? Mnie tam ze stożkiem buczało na niskich. Ps. Jusz nie mam stoszka ;p Trójnik założyłem. Co do buczenia zmieniłem stożek na k&n i dźwięk się zmienił. Cytuj On w vb ma przerobiony kolektor ssący? Seryjny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 1 godzinę temu, mvf napisał: Trójnik założyłem. Co do buczenia zmieniłem stożek na k&n i dźwięk się zmienił. Seryjny. 1 godzinę temu, mvf napisał: Trójnik założyłem. Co do buczenia zmieniłem stożek na k&n i dźwięk się zmienił. Seryjny. jaki trójnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Trójnik z PCV nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie w planie mam wyspawanie z rur. foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 2 godziny temu, mvf napisał: Trójnik z PCV nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie w planie mam wyspawanie z rur. foto chyba nie jest dobre rozwiązanie, albo multiram albo pucha manzel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts