Jump to content

Kupię omegę b/bfl 2.5+, LPG, najlepiej automat

Magicwojtek

Recommended Posts

Hej. Poszukuję omegi jak wyżej ;-). Obojętnie czy sedan czy kombi. Najlepiej w automacie ale jak.nie będzie to trudno. 8-10 k.

Najlepiej koło 100-150 km od Olsztyna/grudziądza :-)

Pozdro

Za taką kasę to może na niemieckim ebay-u sobie polukaj. Transport z 1500zł zależy jak daleko a i wycieczkę będziesz miał przy okazji :D

Myślisz że skąd się biorą te super wygłaskane sztuki z Niemiec po 10-12 koła?

Handlarz kupi za 1500 euro, przytacha tutaj, umyje, wysprząta i JEDYNA TAKA NA ALEDROGO :D

Po opłatach i serwisie oraz jak lpg zamontować chcesz to wyjdzie około 15 koła omega zza granicy. Najlepiej jak znajdziesz od swojego np tu :

http://allegro.pl/opel-omega-3-2v6-manualna-skrzynia-irmscher-i6923889707.html

jeszcze aktualne?

Jak zlecisz komuś sprowadzenie auta z de za 1500 ojro to wyjdzie Ci w Pl około 10 tys do tego ubezbieczenie i w komunikacji czyli około 11 tys naszych nowych Polskich złotych.

Aa i jeszcze jedna rzecz nie łudź się że w Niemcowni za kwotę 1500 ojro kupisz perełke, nikt w te auta tam już nie inwestuje, a jak inwestuje to nie są na sprzedaż. Kupisz za tyle i w ciągu roku 2 razy tyle włożysz aby jak tako móc spojrzeć na to auto. A i nie mówie tego bo sobie coś wymyśliłem, jak nie wierzysz zajrzyj do tematu o mojej Omedze. A po drugie to za kwote 1500 ojro za Odrą nie kupisz porządnej V6, ja teraz żałuję, że nie dołożyłem drugich 1500 i nie szukałem wersji top, no ale jest jak jest.

A dlaczego aż tak dużo liczysz za sprowadzenie?

Nie ja licze tylko tak liczy firma co sprowadza i tyle mnie kosztowało w cenie 10 tys są już opłaty, akcyza marża firmy, przegląd, no i cena auta z De w tym przypadku 1500 euro. Czasami wyjdzie mniej a czasami więcej wszystko zależy kto sprowadza no i gdzie mieszka, no bo niektórzy mają bliżej do De niż ja do dobrego supermarketu.

Wygląda spoko. Po zdjęciach to tak ciężko coś konkretnie określić.

Musisz liczyć się z tym że na dzień dobry wydasz około 3 tys. tak zwany pakiet startowy. Jak nie wydasz to się ciesz :D Ale bądź na to gotowy.

Wystawiona jest za 10500 zł cena taka se. Najważniejsze żeby stan techniczny i wizualny odpowiadał tej cenie. A za taką kwotę już można sporo wymagać, to przecież stare auto z przebiegiem ponad 300 tys.

Więc za tą kasę moim zdaniem stan powinien być na 4+ :) przy skali do 6 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.