Zibi90 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Witam Panie i Panowie pytanko ostatnio widziałem u kolegów z forum ze można jakoś soczewke przerobić na jakiś dany kolor me pytanie brzmi jak to czynić i co jest potrzebne do tej operacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Devil eyes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi90 Posted October 29, 2016 Author Share Posted October 29, 2016 Tak właśnie o to mi chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 @rafke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 https://hidretrofit.pl/sklep/white-devil-eyes-kit/ https://hidretrofit.pl/sklep/rgb-wifi-devil-eyes-kit/ Jak to się montuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Montuje się to w soczewkę, od góry dołu boku zależy jak da radę, tak aby świeciło do wewnątrz. Konieczne jest rozklejenie reflektorów i demontaż wnętrzności. Te podane wyżej ciężko się montuje na stałe, dobrym rozwiązaniem są devile z alliexpress firmy osram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 5 godzin temu, lukaszxx1990 napisał: Montuje się to w soczewkę, od góry dołu boku zależy jak da radę, tak aby świeciło do wewnątrz. Konieczne jest rozklejenie reflektorów i demontaż wnętrzności. Te podane wyżej ciężko się montuje na stałe, dobrym rozwiązaniem są devile z alliexpress firmy osram. A podpinasz to pod co ? W sensie żeby samo swiecilo i się gasilo na drogę bo jak jechać z kolorowym oczkiem /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 9 godzin temu, saint napisał: A podpinasz to pod co ? W sensie żeby samo swiecilo i się gasilo na drogę bo jak jechać z kolorowym oczkiem /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Może pod światło wsteczne, albo pod hamulec ręcznego, albo pod jakiś włącznik który sobie Zrobisz np w bagażniku? Panowie trochę zdrowego rozsądku może co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 7 godzin temu, lukaszxx1990 napisał: Może pod światło wsteczne, albo pod hamulec ręcznego, albo pod jakiś włącznik który sobie Zrobisz np w bagażniku? Panowie trochę zdrowego rozsądku może co? Dobra widzę ze liczyć można na Ciebie /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> dzięki podepne sobie pod klakson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 2 godziny temu, Aros napisał: Ja proponuję pod linkę od przepustnicy im więcej gazu tym wścieklejsze wytrzeszcze będą :D Haha ta /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> nie no kurde sory ale zdenerwowal em się człowiek chciał uzyskać informacje bo nie wszyscy wiedzę może fakt faktem jak to działa a tu pojazd podepnij se pod wsteczny. Ja rozumie ze ktoś jest wszech wiedzacy ale nie wszyscy, myślałem ze jesteśmy tu po to by sobie pomagać no ale.. mylilem się. Także ten tegez wiem ze idzie nowa wiązka i przekaźnik itp. Wiec dam sobie radę bez cenniejszych informacji /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Wujo nie denerwuj się, najlepiej podepnij to na osobny włącznik w kabinie i koniecznie na osobnym bezpieczniku /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspero Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Dokładnie. Wszystkie przeróbki lamp są niestety nie legalne u nas (obrys/devil eyes/US front) i najlepiej takie coś dać na osobnych wyłącznikach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 3 godziny temu, saint napisał: Haha ta /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> nie no kurde sory ale zdenerwowal em się człowiek chciał uzyskać informacje bo nie wszyscy wiedzę może fakt faktem jak to działa a tu pojazd podepnij se pod wsteczny. Ja rozumie ze ktoś jest wszech wiedzacy ale nie wszyscy, myślałem ze jesteśmy tu po to by sobie pomagać no ale.. mylilem się. Także ten tegez wiem ze idzie nowa wiązka i przekaźnik itp. Wiec dam sobie radę bez cenniejszych informacji /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> Spoko informacje informacjami, jak chcesz manualna, porostu napisz jak to zrobić, daj cyne wszystko wpiszę od początku do końca ;* ale jak chcesz jakieś dodatkowe tuningi... oświetlenie robić cokolwiek, to podstawą jest żeby robić to na dodatkowym włączniku, czy to neony czy nitro, u nas w kraju wszystko jest nielegalne. przekaźnikiem daj sobie spokój, to nie światła dziennie itp, nie pobierają nie wiadomo ile mocy, to tylko 2 diody, zwykły włącznik 0/1 na kablu zasilania wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts