robert514 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Witam, jak by ktoś chciał sobie dorobić automatyczne zamykanie szyb i dachu to zapraszam do lektury, schemat nie jest mojego autorstwa tylko kolegi z OKP schemat automatycznego domykania szyb https://drive.google.com/open?id=0BzPykSUrV5lHZTVqYkFDM09tSzg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Nie jestem do końca pewien, domykanie szyb będzie też hulać w B? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Nie jestem do końca pewien, domykanie szyb będzie też hulać w B? Powinno. U mnie, co prawda inaczej sterowane, ale działa domykanie szyb i szybra w OA to tym bardziej w nowoczesnej B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koniu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Dzięki za cynk, chyba kupię jutro co trzeba i sprawdzę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts