Jump to content

składane lusterka

Grabarz

Recommended Posts

czy jeżeli kupie panel z lusterkami elektrycznie skladanymi to bedzie to podlaczenie P&p czy trzeba bedzie dodatkowo ciagnnac wiazke i rzezbic itd? i generalnie czym sie roznia elektrycznie skladane od zwyklych chodzi mi o to jak je rozpoznac? bo wszedzie jak szukam pisa ze elektryczne ale polowa sprzedawcow nie cai o co chodzi

generalnie czym sie roznia elektrycznie skladane od zwyklych

Na pewno tym że jedne się składają a drugie nie :D:D A tak serio to chyba bez zajrzenia czy jest silniczek w środku się nie obejdzie...

Z zewnątrz różnią się ilością pinów we wtyczce. Zwykle maja 5 pinów składane 8 pinów a pod pamieć 9 pinów. Montaż masz opisany cały w video poradzie tu na forum. Bedziesz potrzebował jeszcze przekaźnik i wiązki drzwi.

Ale po co to zakladac ?

A po co zakładać pakiet irmiego, czy cokolwiek z rzeczy które zakładamy do naszych aut? :D

:mysli: z perspektywy czasu to był bez sens, tak śmiem twierdzić! 

Tylko ze jest jedno ale....

Ja seryjnym autem nie lubie jezdzic!

i o to właśnie chodzi

ja tez w ryj dac moge dac :D

Ale po co to zakladac ?

a po co zakladasz dokaldke od cupry i szpoiler na klape ? :D pamietam jak byles przeciwny laminatom :D

dobra to odpuszczam nie ma sensu jak trzeba wiazke przekaznik itd

To nie laminaty !! ::P

Dokładka jest z PP a szpojler z PE ::moon:

Dziwie sie tylko dlaczego jeszcze nikt do kałdi nie robi laminatów zderzaków z wersji RS 

Taaakkkaaaa kasioraaa ,taaakaaa !

bo majac łałdi nie kupuje sie laminatów :D

Nie musze kupowac :D nie no tak na powaznie pytam bo albo 5 albo 9 pinow sa nie spotkalem sie jeszcze z 8 i nie wiem czy to ma jakies wielkie znaczenie ale u mnie z pradem jaku ciebie digi w grzebaniu w trabancie :D

Muszą być koniecznie 8 pinowe. 9 pinowe są od pamieci i nie mają siłownika składania:) Tylko pamiec pozycji wkłądu lusterka.

Ok czyli szukam 8 pinowego :)

Nie musze kupowac :D nie no tak na powaznie pytam bo albo 5 albo 9 pinow sa nie spotkalem sie jeszcze z 8 i nie wiem czy to ma jakies wielkie znaczenie ale u mnie z pradem jaku ciebie digi w grzebaniu w trabancie :D

A skad wiesz ze spaliłem cała instalacje w Trabancie  :mysli: ::lol:

Bum ,srumm i kupa dymu hahaha

Kiedys przy jednym ognisku o tym gadalismy i przy tej akcji powiedziales ze dostales info z gory zeby sie w takie rzeczy nie bawic :D

dobra pany, fanty do mnie jado wydaje mi sie ze udalo mi sie skompetowac wszystko oprocz przkeaznika.... i teraz kwestia czy u mnie wogole bedzie wyjscie na przekaznik przy module komfortu jak to bieda wersja byla... druga sprawa przekaznik wydaje mi sie ze mam numery ale reki sobie nie dam obciac, ktos moze pomoc w temacie?

Po tym dużym myślę że prędzej znajdziesz niż po tym małym. Grzechug mi kiedyś mówił ze na tej samej zasadzie działa przekaźnik od rolety i można go tam wpiąć ale nie sprawdzałem organoleptycznie....

• 9 months later...