Grabarz Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 czy jeżeli kupie panel z lusterkami elektrycznie skladanymi to bedzie to podlaczenie P&p czy trzeba bedzie dodatkowo ciagnnac wiazke i rzezbic itd? i generalnie czym sie roznia elektrycznie skladane od zwyklych chodzi mi o to jak je rozpoznac? bo wszedzie jak szukam pisa ze elektryczne ale polowa sprzedawcow nie cai o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 adammat89 ma składane. Cuś pewnie będzie wiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 generalnie czym sie roznia elektrycznie skladane od zwyklych Na pewno tym że jedne się składają a drugie nie :D A tak serio to chyba bez zajrzenia czy jest silniczek w środku się nie obejdzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Z zewnątrz różnią się ilością pinów we wtyczce. Zwykle maja 5 pinów składane 8 pinów a pod pamieć 9 pinów. Montaż masz opisany cały w video poradzie tu na forum. Bedziesz potrzebował jeszcze przekaźnik i wiązki drzwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Ale po co to zakladac ? A po co zakładać pakiet irmiego, czy cokolwiek z rzeczy które zakładamy do naszych aut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 z perspektywy czasu to był bez sens, tak śmiem twierdzić! Tylko ze jest jedno ale.... Ja seryjnym autem nie lubie jezdzic! i o to właśnie chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 ja tez w ryj dac moge dac Ale po co to zakladac ? a po co zakladasz dokaldke od cupry i szpoiler na klape ? pamietam jak byles przeciwny laminatom dobra to odpuszczam nie ma sensu jak trzeba wiazke przekaznik itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 To nie laminaty !! : Dokładka jest z PP a szpojler z PE : Dziwie sie tylko dlaczego jeszcze nikt do kałdi nie robi laminatów zderzaków z wersji RS Taaakkkaaaa kasioraaa ,taaakaaa ! bo majac łałdi nie kupuje sie laminatów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Czy jak kupie 9 pinowe z pamiecia to nie bedzie problemu czy musza byc koniecznie 8 pinowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Nie musze kupowac nie no tak na powaznie pytam bo albo 5 albo 9 pinow sa nie spotkalem sie jeszcze z 8 i nie wiem czy to ma jakies wielkie znaczenie ale u mnie z pradem jaku ciebie digi w grzebaniu w trabancie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Muszą być koniecznie 8 pinowe. 9 pinowe są od pamieci i nie mają siłownika składania:) Tylko pamiec pozycji wkłądu lusterka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piiiotrek Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 I nie myśl o przeróbce 9pinowego albo 5pinowego na 8 pinowe bo po rozłożeniu lusterka i wyciągnięciu silniczka juź raczej go nie złożysz do kupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 Ok czyli szukam 8 pinowego Nie musze kupowac nie no tak na powaznie pytam bo albo 5 albo 9 pinow sa nie spotkalem sie jeszcze z 8 i nie wiem czy to ma jakies wielkie znaczenie ale u mnie z pradem jaku ciebie digi w grzebaniu w trabancie A skad wiesz ze spaliłem cała instalacje w Trabancie : Bum ,srumm i kupa dymu hahaha Kiedys przy jednym ognisku o tym gadalismy i przy tej akcji powiedziales ze dostales info z gory zeby sie w takie rzeczy nie bawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 dobra pany, fanty do mnie jado wydaje mi sie ze udalo mi sie skompetowac wszystko oprocz przkeaznika.... i teraz kwestia czy u mnie wogole bedzie wyjscie na przekaznik przy module komfortu jak to bieda wersja byla... druga sprawa przekaznik wydaje mi sie ze mam numery ale reki sobie nie dam obciac, ktos moze pomoc w temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Dokładnie Taki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Niewidoczny numer to 898986000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 no i wszystko jasne a ja szukalem po tym duzym numerze..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Po tym dużym myślę że prędzej znajdziesz niż po tym małym. Grzechug mi kiedyś mówił ze na tej samej zasadzie działa przekaźnik od rolety i można go tam wpiąć ale nie sprawdzałem organoleptycznie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 aha, no bo z tego co szukalem to trudniej ten przekaznik znalezc niz skladane lusterka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosakuba Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Jak by ktoś szukał to mam przekaźnik na sell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts