Achmed Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Z racji ze idzie zimą pasuje założyć dywaniki gumowe najlepiej te głębokie jakie polecacie chodzi mi o coś dedykowanego zeby ładnie pasowało a nie leżało krzywo i dostawalo a może ma ktoś przy okazji ładny komplet do sprzedania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mogrzes Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6562194093 ja mam takie i sobie chwalę Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 u mnie juz zmiana nastapiła na sezon zima /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> mam takie odkąd nią pomykam i jestem zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Polecam dywaniki niemieckiej firmy PETEX dedykowane do tego modelu. Miałem je w poprzednich i w tej i są wg mnie idealnie dopasowane, wyprofilowane. Nie ślizgają się i są bezwonne, natomiast kratka zapobiega zimą wylewaniu się wody z ich powierzchni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 O Wednesday, November 16, 2016 at 06:16, Łukasz napisał: u mnie juz zmiana nastapiła na sezon zima /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> mam takie odkąd nią pomykam i jestem zadowolony Trochę niskie boki mają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 a mnie tam wystarczaja /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> przecie nie wchodzisz z całymi butami w sniegu przeważnie szanujący wnetrze kierowca otrzepie buty i poprosi innych o ten myk /emoticons/tongue@2x.png 2x" title=":P" width="20" /> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Podjedź na szrota gdzie Omy jakieś stoją i za dyche komplet fajnych oryginalnych dywaników znajdziesz ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Podjedź na szrota gdzie Omy jakieś stoją i za dyche komplet fajnych oryginalnych dywaników znajdziesz ;-) Jak wiesz gdzie to załatw mi tylne gumowe oryginalne GM z mocowaniami w nienaganym stanie, oczywiście oferuje wynagrodzenie plus pokrycie kosztów zakupu i wysyłki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Polecam dywaniki niemieckiej firmy PETEX dedykowane do tego modelu. Miałem je w poprzednich i w tej i są wg mnie idealnie dopasowane, wyprofilowane. Nie ślizgają się i są bezwonne, natomiast kratka zapobiega zimą wylewaniu się wody z ich powierzchni. Tylne mają stopery ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts