Gregorz Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Hej. Macie jakiś sposób jak ogarnąć podszybie, żeby nie przeciekała woda na silnik i cewki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Leci przy wieloklinie wycieraczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 ja w starej 2.2 kiedyś tą pianke czy co tam jest wyrzuciłem, pokleiłem wszystko i jakoś to funkcjonowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Wycinać i wspawać zdrowe od B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 Mi chodzi o podszybie plastikowe odpływowe pod którym jest ta ............. gąbka zamalowana od spodu żeby odprowadzać wodę na boki i to malowane się lubi popier....wtedy leci na silnik. A ze tak przy okazji...podszybie metalowe w B jest mocniejsze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Mi chodzi o podszybie plastikowe odpływowe pod którym jest ta ............. gąbka zamalowana od spodu żeby odprowadzać wodę na boki i to malowane się lubi popier....wtedy leci na silnik. A ze tak przy okazji...podszybie metalowe w B jest mocniejsze ? Właśnie dziwne ale tak. Sam mam B z 97 i podszybie jak nowe. Nie wiem od czego to zależy, czy w FL jest jakaś wada na plastikowym i trzyma wodę ale tak, w B podszybia się trzymają lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts