B0Cygano Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Witam. Jak w temacie, jak zdemontować te dysze nawiewów na nogi pasażerów tylnych, widocznych na zdjęciu ?? Jak ktoś robił to bardzo proszę o pomoc sprawa pilna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Z tego co pamietam to one mają sapinki pod spodem. Ale nie dam sobie nic za to obciąc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Z tego co pamietam to one mają sapinki pod spodem. Ale nie dam sobie nic za to obciąc dawaj jajca ::Pak jak mówi skit na dole spinki albo pociagnij bo one maja takie wytłoczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 No ale jak wyjąć tą część na tunelu środkowym, tam gdzie jest ta cała dysza podłączona do obudowy rozdzielacza powietrza ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Poka fote jak to z gory wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 Poka fote jak to z gory wyglada Żeby zrobić fote to trzeba deske ściągnąć. Znalazłem schemat w googlu o co mi chodzi Jest to element 12, i czy da się go odłączyć od całego zespołu grzewczego bez zdejmowania deski. To co zaznaczone na czerwono to nie dotyczy tematu !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEGATOR Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Po mojemu to tylko na spinkach sie trzyma. Ewentualnie na tunelu pod tym centralnym wylotem co idzie do 9 moze byc srubka. Ale raczej obstawiam na koleczek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Przypomnialo mi sie jak zobaczylem schemat:) To ma uszy w stronę lewarka skrzyni biegów. I tam jest przykręcone od góry. O ile dobrze kojarze to pod tą ramką metalową o którą się opiera tunel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 Przypomnialo mi sie jak zobaczylem schemat:) To ma uszy w stronę lewarka skrzyni biegów. I tam jest przykręcone od góry. O ile dobrze kojarze to pod tą ramką metalową o którą się opiera tunel Czyli powinno wyjść bez demontażu deski, tunel mam zdjęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Przypomnialo mi sie jak zobaczylem schemat:) To ma uszy w stronę lewarka skrzyni biegów. I tam jest przykręcone od góry. O ile dobrze kojarze to pod tą ramką metalową o którą się opiera tunel Czyli powinno wyjść bez demontażu deski, tunel mam zdjęty. Tak. powinno spokojnie wyjsc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbsmario Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Przyznam, że zaciekawił mnie ten post. Nie wiedziałem, ze w omedze był nawiew na nogi tylnych pasażerów! Opcja czy standard? Kiedy się wcześniej nachylałem pod fotelem żadna dysza nie rzuciła mi się w oczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Standard. On jest z wierzchu przykryty dywanikiem, i tylko taką mini szpare widac jak zajrzysz pod fotel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts