KAFAR Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Siema Z powodu powiększenia się rodzinki które nastąpi w grudniu tego roku cza było pomyśleć nad rodzinnym autkiem gdyż jak wiadomo moja Omega raczej nie nadaje się na rodzinne wyprawy Co do zakupu były małe spory między mną a żoną gdyż ja szukałem Vectry i Signuma a żona upierała się na jakiegoś suwa. Po kilku miesięcznym poszukiwaniu rodzinnego kombi padło na Vectre C fl którą wraz z żoną zakupiliśmy z Skierniewic Krótki opis Vectra C fl combi 1.9Cdti 120KM 2006r Wyposażenie - 6x airbag - skrzynia 6 biegowa - skóra - grzane przednie stołki - klimatronik dwustrefowy - szyby i lusterka w prądzie - lusterka fotochromatyczne - nawigacja - kierownica multifunkcyjna - czujniki parkowania - telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 No to Panie Gratulacje Jak rodzinka sie powiększa to fakt Omega może być ciasna , jednak kobmbolot to kombolot Fajna , podoba mnie sie to wnętrze ... Niech służy jak najlepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Kozak stoły. Ogólnie bardzo ładna niech służy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Graba ktos Ci w myslach czyta Bardzo ładna, tylko szkoda że 120 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Witaj w klubie :D Tez mam kombolota VC 150km invalidę Niech służy rodzince Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Piekna! No patrz rysiu takiej szukam mam juz pare na oku bo tamta wedlug pewnej osoby za droga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 No ładnie panie, gratulacje powiekszajacej się rodzinki ja też miałem dylematy ale wybrałem zafire tez 2006r tez diesel 1.9 ale 150 km po wirusie na 180 km i tez z tego samego powodu (drugi syn tez w grudniu) Bezawaryjnosci I wydatków tylko przy dystrybutorze Ładna skórka PS. Uważaj na ta skrzynie, olej wymień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Hehe czas na viki elite polska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 no trzeba bedzie tak zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 No no, to już druga... chyba że więcej Tak czy siak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Dzięki dzięki panowie za pozytywne wypowiedzi Co do Viki to jestem mega zadowolony bo komfortem wcale nie odbiega od omegi bynajmniej z przodu za kiermanką Jestem też mile zaskoczony jak te bidne 120 kunia sobie radzi w tej budzie, vectra jest dla żony także jej wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 No ładnie panie, gratulacje powiekszajacej się rodzinki ja też miałem dylematy ale wybrałem zafire tez 2006r tez diesel 1.9 ale 150 km po wirusie na 180 km i tez z tego samego powodu (drugi syn tez w grudniu) Bezawaryjnosci I wydatków tylko przy dystrybutorze Ładna skórka PS. Uważaj na ta skrzynie, olej wymień U mnie też drugi syn Nad córką pomyślę później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 No to Panie Gratulacje Jak rodzinka sie powiększa to fakt Omega może być ciasna , jednak kobmbolot to kombolot Fajna , podoba mnie sie to wnętrze ... Niech służy jak najlepiej Dzięki Łukary Takie wnętrze sobie żonka zażyczyła bo stwierdziła że skóra przy dzieciach jest łatwiejsza w utrzymaniu czystości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Piekna! No patrz rysiu takiej szukam mam juz pare na oku bo tamta wedlug pewnej osoby za droga No prawie piękna bo przedni zderzak do wymiany. Od strony pasażera jest popękany i fuligan wybity ale Kafarek ogarnie temat kupi od GTS-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Zacznie sie modzenie w vectrze haha tez mnie to przeraża w moim przypadku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 No ładnie panie, gratulacje powiekszajacej się rodzinki ja też miałem dylematy ale wybrałem zafire tez 2006r tez diesel 1.9 ale 150 km po wirusie na 180 km i tez z tego samego powodu (drugi syn tez w grudniu) Bezawaryjnosci I wydatków tylko przy dystrybutorze Ładna skórka PS. Uważaj na ta skrzynie, olej wymień U mnie też drugi syn Nad córką pomyślę później Hahaha. Ja już czwartego podejscia nie robię! Pier**le! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Mi już dwóch wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Hahaha. Ja już czwartego podejscia nie robię! Pier**le! Skit podobno do 4 razy sztuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 No ładnie panie, gratulacje powiekszajacej się rodzinki ja też miałem dylematy ale wybrałem zafire tez 2006r tez diesel 1.9 ale 150 km po wirusie na 180 km i tez z tego samego powodu (drugi syn tez w grudniu) Bezawaryjnosci I wydatków tylko przy dystrybutorze Ładna skórka PS. Uważaj na ta skrzynie, olej wymień U mnie też drugi syn Nad córką pomyślę później Hahaha. Ja już czwartego podejscia nie robię! Pier**le! Dawaj Skit... Pomożemy Ci wychowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Niiiiiii uja niiiiiiiiii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 U mnie w styczniu chłopak i będzie parka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Ty mnie tu godoj jak się robi córkie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 na internetach piszo, z cyklu lekarze go nienawidzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 @skit by musiał jakąś dobudowke zrobić Pewna stara baba powiedziała mi ze zrobić dziurę w dziurze to jest wyzwanie powiedziałem mamie ze się nie podejmuje byle jakich wyzwań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts