Vision95 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 cześć, mam szybkie pytanie. od termostatu idzie taki gruby wąż do chłodnicy ale wcześniej jest rozgałęzienie które idzie do bezpośrednio do zbiorniczka wyrównawczego, czemu to tak idzie?? zaraz dodam foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 cześć, mam szybkie pytanie. od termostatu idzie taki gruby wąż do chłodnicy ale wcześniej jest rozgałęzienie które idzie do bezpośrednio do zbiorniczka wyrównawczego, czemu to tak idzie?? zaraz dodam foty może ktoś pompkę elektryczną wymontował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Tak jest w oryginale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 A co za Janusz tam grzebał W górnej części chłodnicy powinien byc zamontowany za pomoca 2 a moze i 3 spinek blaszanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 A co za Janusz tam grzebał W górnej części chłodnicy powinien byc zamontowany za pomoca 2 a moze i 3 spinek blaszanych Jak masz to daj zdjęcie sobie to ogarne, już takie kupiłem.. Chłodnic klimatyzacji była wymieniania przez Janusza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts