Tygrys Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Gadać mnie tu co zrobic. Brak wsakzań na yswietlaczu. F stponi C . Od czujnika do kostki 1 przejście jest. Co dalej? Cignąć dwa przewody do ??? I tu pytanie gdzie . Wyświetlacza? Skrzynki bezpieczników pod kerwonicą? Czy w inne miejsce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Jutro ci bapisze gdzie to leci dalej ale gdzies do cida/mida. Najczesciej przewany jest kabel przy kostce pod zderzakiwm z lewej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Pin2 MID/cid nieb-biały do złącza X1 w lewym podstupku PIN 67, do pin3 w złączce pod zderzakiem do czujmnika temperatury PIn3 MID/CID niebieski do złącza X1 PIN 10, do PIN4 w złączce pod zderzakiem do czujmnika temperatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Hej! Miałem do teraz tak samo. Kupiłem nowy czujnik i bez zmian. Poszukaliśmy z mechanikiem dokładnie po kablach i znalazł urwany kabel przy jednym gniazdku. Po zalutowaniu śmiga. Obejrzyj dokładnie kable. pozdro! Zapraszam do wątku o mojej ŚLICZNOTCE ŚLICZNOTKA SEWERIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts