saint Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 jak to podłączyć do auta gdzie je wiązka ? i jak sprawdzić na krótko czy ziała wszytsko ? Wiazka powinna byc czy tez nie ?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 A masz cały parkpilot czy tylko czujniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorz Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Pod światło wstecznego podłączasz napięcie do centralki. Głośnik montujesz lewy słupek góra przy głowie kierowcy żebyś dobrze słyszał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Witam. Też będę musiał to ogarnąć w niedługim czasie. Żadna rewelacja. Ważne żeby się sprawowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 A jak mam automat z oryginalnymi czujnikami Ale coś nie chodzi. Znaczy czujniki pikają Ale nie słychać w ogóle głośnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 No to albo przerwa na kablu od głośnika albo sam głośnik albo centralka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 To sa czujniki pod zderzak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 @Vision95 na 90% poszedł Ci glosniczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 @Tazz ok, dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Czujniki w zderzak czy pod zderzak bez wiercenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Czujniki w zderzak czy pod zderzak bez wiercenia? Mi to wygląda na zwykłe w zderzak z wierceniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 @Tazz ok, dzięki za pomoc. Jak coś to pisz , mam w tym doświadczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 @Tazz ok, dzięki za pomoc. Jak coś to pisz , mam w tym doświadczenie Doświadczenie w sensie wierciłeś w zderzaku? Też będę to niedługo robił. Ale muszę z innej fury wyciągnąć czujniki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Czujniki w zderzak czy pod zderzak bez wiercenia? Mi to wygląda na zwykłe w zderzak z wierceniem Czujniki zwykłe w zderzak z wierceniem (te na moim zdj.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 U mamy zakładałem kiedyś te zwykłe czujniki, nie ma żadnej większej filozofii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Nie lepiej pod zderzak kupic i założyć bez wiercenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Nie lepiej pod zderzak kupic i założyć bez wiercenia? Jak pod zderzak? Ja w zestawie miałem 4 czujniki. Kupiłem je kiedyś do większego samochodu. W serwisie ,żeby je zamocować musieli pokombinować z dodatkową listwą pod pakę. A w Omedze pod zderzakiem do sobie jakoś tego nie wyobrażam. Masz jakieś foto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Odgrzewam. A jak wyprowadzić kable w sensie na zewnątrz, jak przeprowadzi się przez otwor w zderzaku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Masz klapki rewizyjne pod zderzakiem, nimi przeprowadzasz kable do auta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Masz klapki rewizyjne pod zderzakiem, nimi przeprowadzasz kable do auta Dzięki. Bo myślałem, że zderzak do zwaleniaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Raczej powinno przejść bez ściągania ale jak zdejmiesz zderzak to powinny być fabryczne punky do wiercenia otworów pod czujniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 5 godzin temu, Tazz napisał: Raczej powinno przejść bez ściągania ale jak zdejmiesz zderzak to powinny być fabryczne punky do wiercenia otworów pod czujniki O ty nie wiedziałem. Hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 14 godzin temu, Misiek napisał: O ty nie wiedziałem. Hmmm Ale ja wiedziałem ze Ty nie wiedziałeś wiec się podzieliłem ta informacja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 No to i tak trzeba zderzak zdejmowac i tak bo jak od tylu czujniki orzykrecisz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Jak są nie orginalne to są tylko na wcisk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts