BialyOmega Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Witam. Miał ktoś z Was styczność z owiewkami szyb bocznych w omedze? Myślałem żeby założyć coś takiego jak w linku ale nigdzie nie mogę znaleźć kompletu na cztery okna,a na dwa to tak średnio może wyglądać o ile w ogóle będzie wyglądać. http://www.e-heko.com/pl/Marka_Model/OPEL_OMEGA/B-4d-1994r-2003r-do-wklejenia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Miałem, wygladało kijowo /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20"> Ale nie wiało tak do środka jak jechałem z uchyloną szyba /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BialyOmega Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 15 godzin temu, skit napisał: Miałem, wygladało kijowo /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Ale nie wiało tak do środka jak jechałem z uchyloną szyba /emoticons/biggrin@2x.png 2x" title=":D" width="20" /> Nie ma jeszcze wielkiej tragedii z wyglądem.Nie sądziłem, że ktoś może mieć foto nawet. Może masz je gdzie jeszcze i Ci są zbędne? Napisz mi na jaki klej to się wkleja i jak to się trzymie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Nie mam już tego. Niue bardzo wiem co się z tym stało /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20"> Tego się nie wkleja tylko wciska pod uszczelkę Trzymało się całkiem dobrze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BialyOmega Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 Na wszystkich aukcjach , które oglądałem są do wklejenia pod uszczelkę.To chyba przez to, że Omega ma inne rozwiązanie uszczelek i pewnie dlatego dostępne są tylko na przód. Ale ogólnie to dzięki Skit za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BialyOmega Posted October 24, 2016 Author Share Posted October 24, 2016 O 21.10.2016 at 06:35, maniutek napisał: tez miałem w swojej poprzedniej. Ladnei wyglada w mojej ocenie, wkleja sie bardzo cienka warstwa kleju, bo jak przesadzisz to przykleisz szybe /emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> nie tyle na wyglądzie mi zależy co na praktyczności tego.Na jaki to klej idzie?Dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts