Zibi90 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Witam nie znalazłem na forum żadnego tematu tego typu więc zakładam, a więc tak problem polega na tym że zaświeciła się z dnia na dzień kontrolka poduszki,po diagnozie kompem wyskakuje błąd że jest zbyt niska rezystencja obwodu poduszki kierowcy, wtyczkę sprawdzałem wszystko na miejscu wpięte,powiedzcie mi gdzie mogę dalej szukać problemu i czy przy tym błędzie może też chodzić o poduchę fotela kierowcy ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 zdejmij pokrywe siedzenia tylnego ( tylko na op comie powinno Ci wskazać tą poduche w siedzeniu ) i rusz wsówkami .... u mnie miałem taki problem po ruszeniu wtyczki i skasowaniu błędu spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Predzej tasma na kierze padła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi90 Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 zdejmij pokrywe siedzenia tylnego ( tylko na op comie powinno Ci wskazać tą poduche w siedzeniu ) i rusz wsówkami .... u mnie miałem taki problem po ruszeniu wtyczki i skasowaniu błędu spokój Chodzi ci o tą skorupę fotela kierowcy tak ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi90 Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 Predzej tasma na kierze padła A wymiana taśmy to skomplikowany problem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Jak umiesz zdjąc kiere to to 15 minut Potem musisz błąd skasować bo sam nie zgaśnie Napisz jaki dokładnie masz numer błędu to ci powiem czy to na pewno to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibi90 Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 Jak umiesz zdjąc kiere to to 15 minut Potem musisz błąd skasować bo sam nie zgaśnie Napisz jaki dokładnie masz numer błędu to ci powiem czy to na pewno to Naprawa to nie problem zdolności manualne mam i umiem zrobić Kurde żebym ja to teraz pamiętał jaki tam kod był ,musiałbym ją podłączyć jutro i sprawdzić to dam znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts