Opierdalejszyn Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Hejo, Posiada ktoś w omedze ten gwint? Jak wrażenia, jakikolwiek komfort można zachować czy plomby wypadają? No i jak nisko można zejść, bo - 40 zdecydowanie mnie nie zadowala. ,Ew. Jest coś osiągnalnego w kwocie do 1,5k za przód w Polsce? A może brać się za custom samemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 @Maciej446 ma. Misiek12 też ale on chyba sie nie pojawia na forum juz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Ja mam Jak wywalisz helpery to całkiem całkiem się jeździ a nisko mozna zejsc a zejsc, ja teraz na zime lekko podwyzszylem a nadal ledwo skrecam kołami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Ja mam Jak wywalisz helpery to całkiem całkiem się jeździ a nisko mozna zejsc a zejsc, ja teraz na zime lekko podwyzszylem a nadal ledwo skrecam kołami Całkiem, całkiem tzn? Komfort czy prowadzenie? Miałeś okazję jeździć z helperami założonymi? Chcę zejść jeszcze z 3-4cm na przodzie więc i tak będzie trzeba kombinować że skrętem. Nie masz przypadkiem foty ile można zejść najniżej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Komfort całkiem a prowadzenie ok, miałem helpery, ale na nich samochod skakał jak ping pong wiec od razu wywaliłem spokojnie mozna nisko zejsc, a skret to nie wiem pewnie camber musi byc lekki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 bede nowa felge mial to tez nizej schodze wiec zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 bede nowa felge mial to tez nizej schodze wiec zobaczymy Zobaczymy kto pierwszy Naciągi i negatyw na bank będę musiał zrobić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 ja juz sprzedalem wiec poszukuje nowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 @Skit mówisz i masz Jezdem Co do gwintu TA. Można zejść tak że nie dasz rady po wiosce jezdzic Ja mam 2-3 centy do skręcenia jeszcze a już są spore problemy. Mam nadzieję odpale później komp to podeślę foty. Tylko trzeba sie liczyć z tym im niżej tym twardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 @Skit mówisz i masz Jezdem Co do gwintu TA. Można zejść tak że nie dasz rady po wiosce jezdzic Ja mam 2-3 centy do skręcenia jeszcze a już są spore problemy. Mam nadzieję odpale później komp to podeślę foty. Tylko trzeba sie liczyć z tym im niżej tym twardziej. Hehe. Ło panie. Kogo to przywiało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek12 Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Tak tak to ja A mówię zajrzę chwilę miałem Z gwintem jest tak im niżej tym twrdziej. Prowadzenie na autostradzie baja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts