Jump to content

Gwint Ta-Technix

Opierdalejszyn

Recommended Posts

Hejo,

Posiada ktoś w omedze ten gwint? Jak wrażenia, jakikolwiek komfort można zachować czy plomby wypadają? No i jak nisko można zejść, bo - 40 zdecydowanie mnie nie zadowala.

,Ew. Jest coś osiągnalnego w kwocie do 1,5k za przód w Polsce? :/ A może brać się za custom samemu?

Ja mam :D

Jak wywalisz helpery to całkiem całkiem się jeździ :D a nisko mozna zejsc a zejsc, ja teraz na zime lekko podwyzszylem a nadal ledwo skrecam kołami :P

Ja mam :D

Jak wywalisz helpery to całkiem całkiem się jeździ :D a nisko mozna zejsc a zejsc, ja teraz na zime lekko podwyzszylem a nadal ledwo skrecam kołami :P

Całkiem, całkiem tzn? Komfort czy prowadzenie? Miałeś okazję jeździć z helperami założonymi? Chcę zejść jeszcze z 3-4cm na przodzie więc i tak będzie trzeba kombinować że skrętem. Nie masz przypadkiem foty ile można zejść najniżej? :D

Komfort całkiem a prowadzenie ok, miałem helpery, ale na nich samochod skakał jak ping pong wiec od razu wywaliłem :D spokojnie mozna nisko zejsc, a skret to nie wiem pewnie camber musi byc lekki

• 4 weeks later...

@Skit mówisz i masz :) Jezdem :) Co do gwintu TA. Można zejść tak że nie dasz rady po wiosce jezdzic :) Ja mam 2-3 centy do skręcenia jeszcze a już są spore problemy. Mam nadzieję odpale później komp to podeślę foty. Tylko trzeba sie liczyć z tym im niżej tym twardziej.

@Skit mówisz i masz :) Jezdem :) Co do gwintu TA. Można zejść tak że nie dasz rady po wiosce jezdzic :) Ja mam 2-3 centy do skręcenia jeszcze a już są spore problemy. Mam nadzieję odpale później komp to podeślę foty. Tylko trzeba sie liczyć z tym im niżej tym twardziej.

Hehe. Ło panie. Kogo to przywiało?