Marceloton18 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić moją omegę MV6. Jest to egzemplarz z 94 roku.Full opcja skóry, pełna elektryka, klima itd. Po kupnie okazała się deliikatną studnią bez dna z powodu silnika ale cóż, po wielu przebojach doszedłem samemu do ładu. Ale ogółem to historia na kilka godzin Tak wyglądała po zakupie Później pomalowałem lampy i wpadła felga 17 8J Później wpadła gleba W międzyczasie poliuretan, poprawione parę rzeczy i nowy lywarek Następnie zamontowałem sobie podtlenek LPG Na dniach wpadła kierownica Irmschera z prawdziwym drewnem W planach: -ogarnięcie blachy-tragedii nie ma, -rozpórka, -Zderzak Irmschera(już czeka na balkonie ) -Coś z listwami albo w kolor albo od Bfl -Przełożenie klimatronika i ori zmieniarki (z drugiej mv6 dawcy) Oceniajcie, hejtujcie, doradzajcie wszystkie opinie mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 nie ma co hejtowac taki stan z pierwszych rocznikow... szacun dziwne ze ma full opcje skory elektryka szyb itd. a klimy nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marceloton18 Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 2 godziny temu, Grabarz napisał: nie ma co hejtowac taki stan z pierwszych rocznikow... szacun dziwne ze ma full opcje skory elektryka szyb itd. a klimy nie ma Ma Klime 7 minut temu, digi napisał: Ta kiera od Żuka nigdy mi sie nie podobała.Wiem ze to Irmscher,ale jakos mnie nigdy nie jarała, dlatego kolokwialnie nazwałem ja od Żuka Jedno co moge doradzic to kup sam panel "drzewniany" od klimatronika i załóż na pokretła.Troche jest roboty ,ale niebo lepiej wyglada. Fela z parapetem ma moc Szyby zamul tylnie,przednich nie polecam osobiscie i bedzie wiele lepiej. Pokaz tego zderzaka irmszera Panie Klimatronik wpadnie kompletny bo mam ome MV6 na części to przeszczepie prawdopodobnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 chodzilo mi o klimatronik do szczęścia tak jak digi pisze brakuje drewna na panelu i we wnekach klamek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marceloton18 Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Będzie klimatron z drewnem a podkładki pod klamki to ciężki temat, niestety. Jak są to za zaporową kasę jak dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 pozostaje hydro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marceloton18 Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Wiem że jest w pyty roboty, bo już rozebrałem deche w dawcy i jest przekichane. Ale człowiek młody i głupi to przełoży Dawce mam bo w był w dobrej cenie i na nim i tak zarobię a przy okazji moja omcia zyska bo kilka gratów z tamtej wleci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trawal Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Oma fajna, ale powiedz mi jak zmieniłeś lewarek od inwalidy?? !! :-o Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marceloton18 Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Roboty trochę jest, musisz zdjąć tunel środkowy, tunel prowadzący powietrze na tył, rozwiercić 6 nitów pd wybieraka. Wyciągasz wybierak rozłączasz go od skrzyni wyjmując zawleczke. Bierzesz wybierak na stół, rozkręcasz śrubę po boku i wybijasz trzpień. A później w odwrotną stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts