Jump to content
Omega Elite Klub

Dodatkowe zabezpieczenie

Bandit1299

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik

To chyba nie jest temat na otwartą dyskusje panowie...

Dlaczego? Ciekawa opcja, jakiś czas temu na TVN turbo widziałem jak montowali taki moduł który wpinasz w coś tam (np. w pompę) i przed odpaleniem naciskasz ukryty gdzieś tam guzik i masz ileś tam sekund na odpalenie auta... ogólnie temat nie głupi np. jak ktoś ma małe dzieci latające po podwórku którym różne rzeczy do głowy przychodzą...

Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik

To chyba nie jest temat na otwartą dyskusje panowie...

Dlaczego? Ciekawa opcja, jakiś czas temu na TVN turbo widziałem jak montowali taki moduł który wpinasz w coś tam (np. w pompę) i przed odpaleniem naciskasz ukryty gdzieś tam guzik i masz ileś tam sekund na odpalenie auta... ogólnie temat nie głupi np. jak ktoś ma małe dzieci latające po podwórku którym różne rzeczy do głowy przychodzą...

Dokładnie takie coś miałem, tylko u mnie odcinal i pompe i cewkę :) ale to dałoby się chyba zrobić nawet na przekazniku

Prędzej wam koła podp......lą niż cały samochód :P

Szach mat  :laugh@2x:

Mój brat miał w Syrenie dwa pstryczki połączone szeregowo, czyli musiały być oba ustawione w odpowiedni sposób. Tak sobie wymyślił poprzedni właściciel, elektryk. Dwa tygodnie my próbowali te Zipe odpalić, aż nie zadzwonił elektryk z Niemiec i nie objaśnił :P