Bandit1299 Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Witam robił ktoś z kolegów jakieś dodatkowe zabezpieczenia w swoich omciach niewiem jakieś odcinki zapłonow czy pompy paliwa. Chciałbym takie coś wykonać u siebie poradziacie cos.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik To chyba nie jest temat na otwartą dyskusje panowie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik To chyba nie jest temat na otwartą dyskusje panowie... Dlaczego? Ciekawa opcja, jakiś czas temu na TVN turbo widziałem jak montowali taki moduł który wpinasz w coś tam (np. w pompę) i przed odpaleniem naciskasz ukryty gdzieś tam guzik i masz ileś tam sekund na odpalenie auta... ogólnie temat nie głupi np. jak ktoś ma małe dzieci latające po podwórku którym różne rzeczy do głowy przychodzą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 mam cos takiego od x lat ojciec jeszcze zakladal polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Prędzej wam koła podp......lą niż cały samochód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Ja miałem takie coś ale robił mi to elektronik To chyba nie jest temat na otwartą dyskusje panowie... Dlaczego? Ciekawa opcja, jakiś czas temu na TVN turbo widziałem jak montowali taki moduł który wpinasz w coś tam (np. w pompę) i przed odpaleniem naciskasz ukryty gdzieś tam guzik i masz ileś tam sekund na odpalenie auta... ogólnie temat nie głupi np. jak ktoś ma małe dzieci latające po podwórku którym różne rzeczy do głowy przychodzą... Dokładnie takie coś miałem, tylko u mnie odcinal i pompe i cewkę ale to dałoby się chyba zrobić nawet na przekazniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Prędzej wam koła podp......lą niż cały samochód Szach mat Mój brat miał w Syrenie dwa pstryczki połączone szeregowo, czyli musiały być oba ustawione w odpowiedni sposób. Tak sobie wymyślił poprzedni właściciel, elektryk. Dwa tygodnie my próbowali te Zipe odpalić, aż nie zadzwonił elektryk z Niemiec i nie objaśnił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts