Skandal Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Witam. Panowie mam taki problem, mianowicie stopniowo zaczęło mi się kończyć nagłośnienie... Najpierw przestała grać półka, następnie lewe tylne drzwi, a potem został już tylko głośnik w drzwiach kierowcy i bardzo cicho gra banan na półce (gwizdki też nie działają). Głośniki sprawdzane i przemieniane, wszystkie sprawne. Ktoś wie co mogło paść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Prawdopodobnie wzmacniacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 mam na sell wzmak z instalacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandal Posted January 16, 2018 Author Share Posted January 16, 2018 Da się jakos sprawdzić czy to na pewno wzmacniacz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Chyba jedyna opcja to podmianka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandal Posted January 18, 2018 Author Share Posted January 18, 2018 Orientuje się ktoś czy wzmak z kombi jest taki sam jak z sedana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Orientuje się ktoś czy wzmak z kombi jest taki sam jak z sedana? NIgdy nie podłączałem. Sedan ma dwa suby, kombi jeden. Ma tez inny kolor gniazda pewnie z tego względu żeby wiadomo było co od czego, więc obstawiałbym że jest inny.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandal Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 Wymieniłem wzmacniacz i dalej to samo :-( Ktoś ma jeszcze pomysł co mogło paść? :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Tak sobie myślę czy nie końcówki mocy w radiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandal Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 Da się to jakoś sprawdzić nie mając radia na podmianę? EDIT. Problem rozwiązany, po podmiance radio wszystko gra (prócz głośników w tylnych drzwiach) miałby ktoś schemat do BOSE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Da się to jakoś sprawdzić nie mając radia na podmianę? EDIT. Problem rozwiązany, po podmiance radio wszystko gra (prócz głośników w tylnych drzwiach) miałby ktoś schemat do BOSE? a co podmieniles radio ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skandal Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 Tak, oddałem do naprawy, powinno być gotowe na jutro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 i co wyszło z tym radiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 I jak tam to radyjko gra ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts