Vision95 Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Jak daje nawiew na szybe to przełącza mi się na klimatronicu wszystko ładnie, słysze, że wieje dmuchawa ale z kratek pod szybą nic nie czuje. Co to może być?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Ciekawe, u mnie też dmucha jak by słabiej na szybę jak na ustawieniu na twarz, ale dmuchać dmucha, czuć coś A u Ciebie wcale nie dmucha, szyba nie odparowuje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 16, 2018 Author Share Posted January 16, 2018 No paruje mi czasami szyba masakrycznie A dzisiaj patrzę tam w ogóle nic nie wieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 16, 2018 Author Share Posted January 16, 2018 Spróbowałem nacisnąć auto i off. Nic się nie dzieje Ale coś tam jednak wieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 No ale jak masz zaparowaną ustawiasz na szybę to odparowuje ? Bo jak by wcale nie wiało to by nie odparowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 16, 2018 Author Share Posted January 16, 2018 Daje ma maksa i czasami odparuje A czasami. Szyba jest czasami aż mokra od środka. Muszę wtedy sprawdzić czy wieje. Dzisiaj patrzyłem to wiało i już szyba sucha. A deszcz pada masakrycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Daje ma maksa i czasami odparuje A czasami. Szyba jest czasami aż mokra od środka. Muszę wtedy sprawdzić czy wieje. Dzisiaj patrzyłem to wiało i już szyba sucha. A deszcz pada masakrycznie. Filtr kabinowy kiedy wymieniany? Jak przełączysz na szybę, to nie dmucha też z innych kratek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Spróbuj otworzyć i zamknąć obieg zamknięty. U mnie w poprzedniej fl-ce to pomagało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 17, 2018 Author Share Posted January 17, 2018 Daje ma maksa i czasami odparuje A czasami. Szyba jest czasami aż mokra od środka. Muszę wtedy sprawdzić czy wieje. Dzisiaj patrzyłem to wiało i już szyba sucha. A deszcz pada masakrycznie. Filtr kabinowy kiedy wymieniany? Jak przełączysz na szybę, to nie dmucha też z innych kratek? Filtr wymieniany nie dawno, a powietrze leci tylko na boczne szyby przy włączonym nawiewie na przednią szybę Spróbuj otworzyć i zamknąć obieg zamknięty. U mnie w poprzedniej fl-ce to pomagało Ok, spróbuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 17, 2018 Author Share Posted January 17, 2018 Spróbuj otworzyć i zamknąć obieg zamknięty. U mnie w poprzedniej fl-ce to pomagało Nacisnąłem i coś tam wieje. Większość wiatru idzie w tunel bo jak zamknąłem to wtedy fajnie wieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 18, 2018 Author Share Posted January 18, 2018 Ogólnie raz wieje raz nie. Jak zamykam obieg jaj mówił @skit jest ok. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Ogólnie raz wieje raz nie. Jak zamykam obieg jaj mówił @skit jest ok. Ma ktoś jakiś pomysł? Pewnie coś z komorą mieszania, jakaś przepustnica się może wiesza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 a próbowałeś podpiąć pod kompa , może zapisała sie jakaś usterka ... Tak jak Orkan pisze może coś któraś sie zawiesza , lub jej sterowanie nie domaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 19, 2018 Author Share Posted January 19, 2018 Okej, podłącze i sprawdze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts