mvf Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Witam Dostępne są gdzieś te lampy do fla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Ale to nie są orginaly, chyba że to od cetedry sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Robil je ulter i kafar, samorobka nie kupisz tefo nigdzie a na zywo robia robote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Jest to jak najbardziej do zrobienia na panelach ledowych. Jedynie kwestia prawna zniechęca - za to też niestety biorą dowód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 tak samo jak za drl w lampach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 dokładnie ... mod jak najbardziej fajny cieszący oko ale przepisy sie zaostrzają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 tak samo jak za drl w lampach A w kierunkach? Bo kminie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 niestety tez kazda ingerencja w lampe niestety leci dowod, drl mozesz kupic ale nie mozesz ich uzywac witamy w polsce jedyna opcja przykrecic sobie paski ledowe do zderzaka albo przykleic i wtedy jest legal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Tylko musisz mieć e4 drl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebOOs Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Jest ryzyko jest zabawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek_fox Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 mi za dzienne w kierunkach nie zabrali dowodu a z tego powodu mnie zatrzymali do kontroli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 To i tak przyfarciles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted January 28, 2018 Author Share Posted January 28, 2018 Dobra to będę pytał Ultera o więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAFAR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Troszkę rzeźby z tymi ledami jest ale wieczorem całkiem fajnie wyglądają. Minusem jest słaba widoczność ich w dzień ale myślę że jest to do dopracowania. Sądzę że za słabe ledy założyliśmy z Ulterem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek WRO Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Żeby zrobić to porządnie to trzeba dobrać strumień i światłość lamp mijania z przepisów do diod led. Wtedy nie mamy obaw o brak naszej widoczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert95 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 pokażcie więcej zdjęć tych lamp, aktualne to wgl jeszcze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert95 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 nie będę zaczynał nowego wątku bo temat jest bliźniaczy, interesuje mnie jakie przeróbki tylnych lamp są możliwe/ były wykonane. Czy ktoś montował np lightbary występujące we współczesnych samochodach. Czy ktoś wie co jest w tych lampach których foto wrzuciłem ( wiem że jest to przerobiona lampa więc to źródło światła możnaby przeszczepić do Omegi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Da sie zobacz sobie u kafara albo ultera mieli płytki ledowe wstawione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 6 minut temu, Grabarz napisał: Da sie zobacz sobie u kafara albo ultera mieli płytki ledowe wstawione No ale jakieś foto tego? ja dalej na to choruje chodzi mi o foto plytek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Poszukaj sobie w temacie kafara bo na pewno foty wrzucal i ulter chyba tez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvf Posted February 1, 2019 Author Share Posted February 1, 2019 21 godzin temu, Grabarz napisał: Poszukaj sobie w temacie kafara bo na pewno foty wrzucal i ulter chyba tez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jus-Tinka Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 W dniu 31.01.2019 o 21:12, mvf napisał: No ale jakieś foto tego? ja dalej na to choruje chodzi mi o foto plytek. ja choruje na takie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 ja choruje na takie Badziew! Aby działał płynący kierunkowskaz muszą być załączone dzienne. W momencie przełączania świateł na mijania i odcięcia dziennych kierunkowskaz nie będzie działał w ogóle. Montowałem to u kumpla w a6, zakładając przekaźniki, robiąc dodatkowe zasilanie w momencie wyłączenia dziennych/właczenia mijania, ale jak nie błąd na desce to coś tam nie trybiło i w konsekwencji zrezygnowaliśmy z tego. Lepsze rozwiązanie to taki pasek led ale bez płynących kierunków, wtedy nie ma ograniczeń. Mam taki u siebie(do wglądu w opisie auta) i do tej pory działa bez zarzutu, nawet policja przy kontrolach nie zwraca na to uwagi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jus-Tinka Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Godzinę temu, Boscorelli napisał: Badziew! Aby działał płynący kierunkowskaz muszą być załączone dzienne. W momencie przełączania świateł na mijania i odcięcia dziennych kierunkowskaz nie będzie działał w ogóle. Montowałem to u kumpla w a6, zakładając przekaźniki, robiąc dodatkowe zasilanie w momencie wyłączenia dziennych/właczenia mijania, ale jak nie błąd na desce to coś tam nie trybiło i w konsekwencji zrezygnowaliśmy z tego. Lepsze rozwiązanie to taki pasek led ale bez płynących kierunków, wtedy nie ma ograniczeń. Mam taki u siebie(do wglądu w opisie auta) i do tej pory działa bez zarzutu, nawet policja przy kontrolach nie zwraca na to uwagi no to już się wyleczyłam , dzięki pozostaje mi popatrzeć na YT na płynące , i jak sie tak napatrzę... to ich tak nienawidzę 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Tutaj chyba z tyłu było coś modzone Edited August 21, 2019 by Wojtas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts