Jump to content

Ledy w tył

mvf

Recommended Posts

niestety tez :P kazda ingerencja w lampe niestety leci dowod, drl mozesz kupic ale nie mozesz ich uzywac :D witamy w polsce :D jedyna opcja przykrecic sobie paski ledowe do zderzaka albo przykleic i wtedy jest legal :D

Troszkę rzeźby z tymi ledami jest ale wieczorem całkiem fajnie wyglądają. Minusem jest słaba widoczność ich w dzień ale myślę że jest to do dopracowania. Sądzę że za słabe ledy założyliśmy z Ulterem :-/

• 1 year later...

nie będę zaczynał nowego wątku bo temat jest bliźniaczy, interesuje mnie jakie przeróbki tylnych lamp są możliwe/ były wykonane. 
Czy ktoś montował np lightbary występujące we współczesnych samochodach.
Czy ktoś wie co jest w tych lampach których foto wrzuciłem ( wiem że jest to przerobiona lampa więc to źródło światła możnaby przeszczepić do Omegi)

maxresdefault.jpg

6 minut temu, Grabarz napisał:

Da sie zobacz sobie u kafara albo ultera mieli płytki ledowe wstawione

No ale jakieś foto tego? ja dalej na to choruje ;pp chodzi mi o foto plytek. 

21 godzin temu, Grabarz napisał:

Poszukaj sobie w temacie kafara bo na pewno foty wrzucal i ulter chyba tez :D

Screenshot_58.png

• 6 months later...
W dniu 31.01.2019 o 21:12, mvf napisał:

No ale jakieś foto tego? ja dalej na to choruje ;pp chodzi mi o foto plytek. 

ja choruje na takie  :sad@2x:

• Like 1

ja choruje na takie  :sad@2x:

Badziew! Aby działał płynący kierunkowskaz muszą być załączone dzienne. W momencie przełączania świateł na mijania i odcięcia dziennych kierunkowskaz nie będzie działał w ogóle. Montowałem to u kumpla w a6, zakładając przekaźniki, robiąc dodatkowe zasilanie w momencie wyłączenia dziennych/właczenia mijania, ale jak nie błąd na desce to coś tam nie trybiło i w konsekwencji zrezygnowaliśmy z tego.

Lepsze rozwiązanie to taki pasek led ale bez płynących kierunków, wtedy nie ma ograniczeń. Mam taki u siebie(do wglądu w opisie auta) i do tej pory działa bez zarzutu, nawet policja przy kontrolach nie zwraca na to uwagi

• Like 3

Godzinę temu, Boscorelli napisał:

Badziew! Aby działał płynący kierunkowskaz muszą być załączone dzienne. W momencie przełączania świateł na mijania i odcięcia dziennych kierunkowskaz nie będzie działał w ogóle. Montowałem to u kumpla w a6, zakładając przekaźniki, robiąc dodatkowe zasilanie w momencie wyłączenia dziennych/właczenia mijania, ale jak nie błąd na desce to coś tam nie trybiło i w konsekwencji zrezygnowaliśmy z tego.

Lepsze rozwiązanie to taki pasek led ale bez płynących kierunków, wtedy nie ma ograniczeń. Mam taki u siebie(do wglądu w opisie auta) i do tej pory działa bez zarzutu, nawet policja przy kontrolach nie zwraca na to uwagi emoji6.png

no to już się wyleczyłam , dzięki :D pozostaje mi popatrzeć na YT na płynące , i jak sie tak napatrzę... to ich tak nienawidzę :lol: 

• Like 2
  • Haha 1