B0Cygano Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Witam Ktoś mi podpowie jak wyjąć mały schowek w konsoli środkowej ? Chodzi o ten gdzie w bogatszych wersjach występuje wyświetlacz nawigacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Pociągnij go poprostu i wyjdzie. On jest tylko wcisnięty. Najpierw ramka potem schowek. Ewentualnie możesz sobie pomóc małym płaskim śrubokrętem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Taaa pociągnij... kolega demontował i ułamał ramkę a raczej uchwyt z dołu a nowego w ASO nie ma. Ramka ma ułamany jeden dolny uchwyt i trzymać się nie będzie za pewne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Wiele plastikowych rzeczy według technologii demontażu producenta, po demontażu idzie w śmietnik i zakładają nowe. Kiedyś czytałem jak według producenta wygląda procedura ściągnięcia boczka drzwi Bo ciekawiło mnie jak dementują te wkładki, rączki (za które łapiemy jak zamykamy drzwi) bo one prawie zawsze się łamią przy demontowaniu. I okazało się że im też się łamią a producent po każdym demontażu przewiduje założenie nowych. Tak samo rygielki drzwi i coś jeszcze... Ale jak się robi na patencie setny raz to można się nauczyć żeby jak najmniej rzeczy połamać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 No tak wszystko dobre jak są części, problem jest wtedy jak nie ma praktycznie żadnej części nowej A co do ramki myślę czy nie podkleić dolnego zatrzasku, bo tego się raczej nie kupi się, no ale znowu czy nie będzie to patent na minao druta roku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Jak przykleisz ją na odwrót to na pewno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 5, 2018 Author Share Posted February 5, 2018 Ramka przyklejona i to nie na odwrót. Górny zatrzask trzymał, dolny też mimo naderwania i został wspomożony kilkoma kroplami kleju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts