Sewerin Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Hej! Mieliście taką akcję? Często muszę dolewać płyn do chłodnicy. Gdzie to może być nieszczelne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Trójdrożny i okolice:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Hej! Mieliście taką akcję? Często muszę dolewać płyn do chłodnicy. Gdzie to może być nieszczelne? Trójdrożny i okolice:) Hmmm...Wszystko suche.Zero wilgoci. A zerknij na to: [video=youtube] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Hej! Mieliście taką akcję? Często muszę dolewać płyn do chłodnicy. Gdzie to może być nieszczelne? Trójdrożny i okolice:) Hmmm...Wszystko suche.Zero wilgoci. A zerknij na to: [video=youtube] łot de fak iz dat? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Barrrrdzo dobra robota Panie majster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Barrrrdzo dobra robota Panie majster Kolo z filmu nie poinformował , że 1 szt. takiego balonu kosztuje ok.750 zeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 tani samochód i tanie naprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Barrrrdzo dobra robota Panie majster Kolo z filmu nie poinformował , że 1 szt. takiego balonu kosztuje ok.750 zeta Że jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Skąd Ci tak cieknie? Jak mnie się tracił płyn w fałce, to musiałem robić UPG PS. Ma zrobić podkop pod kanałem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Skąd Ci tak cieknie? Jak mnie się tracił płyn w fałce, to musiałem robić UPG PS. Ma zrobić podkop pod kanałem? Nie wiem skąd, pewnie wężyk jakiś albo coś takiego. Nie, w kanał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Wrócę wcześniej z roboty to pojadę do mecha . Już 2 tyg czeka na mnie z filtrem kabinowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Wrócę wcześniej z roboty to pojadę do mecha . Już 2 tyg czeka na mnie z filtrem kabinowym filtr kabinowy przecież sam zmienisz, 2 minuty roboty na prawde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Wejdź pod kanał i zobacz czy silnik brudny w płynie. U mnie masakra i tez dolewam. Wrócę wcześniej z roboty to pojadę do mecha . Już 2 tyg czeka na mnie z filtrem kabinowym filtr kabinowy przecież sam zmienisz, 2 minuty roboty na prawde. No tak ale najpierw muszę go odebrać od mechanika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 masz gaz ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 masz gaz ??? Y22DTH to je diesel, podobno da się zagazowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Hah nie zauważyłem hehe może w chłodnicy gdzieś jakaś mała dziurka patrzyłeś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 Hah nie zauważyłem hehe może w chłodnicy gdzieś jakaś mała dziurka patrzyłeś ?? Chłodnica nóweczka. Lekkie wgniecenia były ale gościu przy mnie nówkę wyciagał z opakowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Hmm i nigdzie żadnej plamy nie ma? Wszędzie sucho ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 Hmm i nigdzie żadnej plamy nie ma? Wszędzie sucho ?? Idealnie sucho!Kuna nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 a kopci na bialo ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 a kopci na bialo ??? Nie kopci.I pewnie będzie tak że pojadę do mecha i g znajdzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 a kopci na bialo ??? Nie kopci.I pewnie będzie tak że pojadę do mecha i g znajdzie... Kup sobie test zawartości spalin w płynie chłodniczym. Kosztuje to parę złotych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Na początek to zobacz do zbiorniczka wyrownawczego czy nie ma tłustych plam, nie śmierdzi spalinami a później zobacz na bagnecie jaki jest kolor oleju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Na początek to zobacz do zbiorniczka wyrownawczego czy nie ma tłustych plam, nie śmierdzi spalinami a później zobacz na bagnecie jaki jest kolor oleju Tylko bagnetu nie oblizuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts