Maciej446 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 No i stało się! Były plany na swap, turbo a może zostawić 2,2 no bo przecież wszystko porobione ale jak każdy z nas śledziłem ogłoszenie lecz nic specjalnie nie przykuło mojej uwagi aż do czasu gdy pewnego pięknego dnia Szefowa @DaDa podesłała link z mniej znanego portalu ogłoszeniowego który zaciekawił mnie na tyle mocno że trza było pindolonąć 300km i zobaczyć jak się później okazało mój nowy nabytek:) Przedstawiam moją nową omegę: - 2.6 V6 z długo wyczekiwaną skrzynią automatyczną - 2001rok - kolor hmm:P dla odmiany znów Z147 - na wyposażeniu szyberdach, czarne skóry, CID, roleta, czujniki parkowania, i wszystko co jest na pokładzie działające:P foto z drogi powrotnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Plany? Oczywiście są gwint hydro wpadnie z 2.2 ale poza tym jest kilka nowych pomysłów które mam nadzieję zrealizować w tym roku. Korzystając z wolnej chwili w pracy na pierwszy ogień wpadły nowe świeczki NGK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Z mankamentów trzeba wstawić emulatory pod sondy (już czekają) zdiagnozowane dzięki wujkowi @Skit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Fajnie że udało się coś kupić, Maciek uważaj na świeczki bo moja na ngk wypadanie zapłonu miała... GM ori rozwiązało sprawę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Widziałem, oglądałem i naprawdę ładna sztuka się trafiła. Jeszcze raz gratki z zakupu. Co do automatu to będzie może videoporada niedługo to sie przeswapuje na męską skrzynie:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Widziałem, oglądałem i naprawdę ładna sztuka się trafiła. Jeszcze raz gratki z zakupu. Co do automatu to będzie może videoporada niedługo to sie przeswapuje na męską skrzynie:D @Skit ale to nie Caterozłomex:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDa Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 No. I fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Widziałem, oglądałem i naprawdę ładna sztuka się trafiła. Jeszcze raz gratki z zakupu. Co do automatu to będzie może videoporada niedługo to sie przeswapuje na męską skrzynie:D @Skit ale to nie Caterozłomex:P Dobrze chociaż że v-ka;) Prędzej czy później zatęsknisz za czecim pedałem Posiadacze omeg z automatem dzielą się na tych co się przyznają że tęsknią, co się nie przyznają że tęsknią i na tych co swapują na manual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 @skit dobrze gada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 4 dni picia i od razu mi sie umysł rozjaśnił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Gratki zakupu wygląda ładnie, więcej zdjęć poprosimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 felgi te same czy jednak inne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Czasami w automacie tez sa 3 pedaly, ten trzeci za kierownica gratki macieju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Grabka Nygusie u Ciebie tak jest No Maciej niech lata bryka jak najdłużej ! Modź tam duzo i wstawiaj dużo Fotek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Chyba u ciebie a tak wogole maciek to dwie zostawiasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Chyba u ciebie a tak wogole maciek to dwie zostawiasz? Nie nie przekladam fanty tak zeby 2.2 zostalo ladne do jazdy i do sprzedania bedzie choć przyznam szkoda troche;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 No dobra muszę zapytać co sądzicie bo ja już się doczekać nie mogę efektu końcowego irmiego z vectry:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Wygląda zacnie. Teraz obszycie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Wygląda zacnie. Teraz obszycie? Leży u tapicera i czeka grzecznie w kolejce:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Gratki zakupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafke Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 pcha sie w gips Widziałem, oglądałem i naprawdę ładna sztuka się trafiła. Jeszcze raz gratki z zakupu. Co do automatu to będzie może videoporada niedługo to sie przeswapuje na męską skrzynie:D @Skit ale to nie Caterozłomex:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 a nie myslales tej 2.2 żonie zostawic ? po co sprzedawa taki fajny egzemplarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Gratulacje z zakupu. Znów ten kolor Z147 Wdzięczny w utrzymaniu czystości. Jakie plany co do auta? Lpg czy czysta benzyna, zapodaj więcej foto i info. Co do automatu to słuszny wybór. Nie tęsknię za manualem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 a nie myslales tej 2.2 żonie zostawic ? po co sprzedawa taki fajny egzemplarz Myślę że nie zasłużyła na takie cudeńko:) A tak poważnie przyda się trochę kasy na nową Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej446 Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 Długi czas się zastanawiałem czym zalać nowy nabytek? 2.2 latało na pół 6100 Motul zaś tu chciałem pełen no i padło na Valvoline i płukanka przed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts