Sewerin Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Zdjęcie dla pobudzenia wyobraźni. Ktoś Was kimał w Omie kombi? Jak wygoda? Jak sobie zwiększyć wygodę przy kimie w dwie osoby? Chodzi mi o wyrównanie powierzchni spania itp. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert514 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Zdjęcie dla pobudzenia wyobraźni. Ktoś Was kimał w Omie kombi? Jak wygoda? Jak sobie zwiększyć wygodę przy kimie w dwie osoby? Chodzi mi o wyrównanie powierzchni spania itp. Pozdro! najlepiej z osobą innej płci, na niej będzie równo i miękko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Pytaj marka lukarego slawko i dady bo spali u mnie na ognichu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawko Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Pytaj marka lukarego slawko i dady bo spali u mnie na ognichu Tak było W omie spałem kilka razy. Tam nie ma co wyrównywać. Po złożeniu kanapy jest równa podłoga. Jakaś karimata czy grubszy kocyk i jest luksus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 haha chyba mowa o kombi bo w sedanie to jedynie fotele przednie możesz złożyć i wtedy cokolwiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Pytaj marka lukarego slawko i dady bo spali u mnie na ognichu Tak było W omie spałem kilka razy. Tam nie ma co wyrównywać. Po złożeniu kanapy jest równa podłoga. Jakaś karimata czy grubszy kocyk i jest luksus No to baja! Weźniem poduchy i kordłe ! Kiedyś spaliśmy w Foce kombi. Wyspać na pełnym zmęczeniu się szło ale wygodzie nie było mowy. Na parkingu w dojczach kima była na opadający pysk mój czyli kierowcy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 haha chyba mowa o kombi bo w sedanie to jedynie fotele przednie możesz złożyć i wtedy cokolwiek Tak mowa o kombi ale nie ma co zawężać hehe W mniejszych samochodach też da się przytulne legowisko zrobić. Fotele max do tyłu. Wajchę biegów i lejce wyciągasz i w 2 osoby kima jak w Mariocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Pytaj marka lukarego slawko i dady bo spali u mnie na ognichu Tak było W omie spałem kilka razy. Tam nie ma co wyrównywać. Po złożeniu kanapy jest równa podłoga. Jakaś karimata czy grubszy kocyk i jest luksus jop potwierdzam na prawde jest w pytkę u mnie grała jeszcze muzuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 W sedanie yez sie da rozkladasz sobie przedni fotel do przodu kladziesz koce odpalasz webasto i lodowke i masz jak w domu no i jeszcze tv wlaczasz przynajmnjej ja tak mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Pytaj marka lukarego slawko i dady bo spali u mnie na ognichu Tak było W omie spałem kilka razy. Tam nie ma co wyrównywać. Po złożeniu kanapy jest równa podłoga. Jakaś karimata czy grubszy kocyk i jest luksus jop potwierdzam na prawde jest w pytkę u mnie grała jeszcze muzuka Ale nie techno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 haha chyba mowa o kombi bo w sedanie to jedynie fotele przednie możesz złożyć i wtedy cokolwiek I własnie docieramy do sedna... Tu kombi sie własnie przydaje. Jak sie jeszcze szybki ma przyciemnione to już pełna prywatność Szybki się zdąży przyciemnić hehe Będzie zajebjoza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 I tak bym sedana nie zamienił na kombi... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 I tak bym sedana nie zamienił na kombi... :P Teraz tak mówisz hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts