krystian932 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Witam, chciałbym zmienić swoje drewno na srebrne dekory na panelu i na drzwiach,jak to ściągnąć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Odkrecasz boczki z tylu zrywas styropian i urywasz nity i wstawiasZ wstawki srebrne a co do konsoli wyciagasz przyciski i podnini masz dwie sruby odkrecasZ wyciagasz climatronic i zmienjasz ramke. Jak cks mnie poprawxie bo mam zastepczh skurwialy telefon pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sewerin Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Odkrecasz boczki z tylu zrywas styropian i urywasz nity i wstawiasZ wstawki srebrne a co do konsoli wyciagasz przyciski i podnini masz dwie sruby odkrecasZ wyciagasz climatronic i zmienjasz ramke. Jak cks mnie poprawxie bo mam zastepczh skurwialy telefon pozdrawiam Łatwo mówić Za pierwszym razem zawsze jest strach w oczach i trzęsące ręce czy czegoś się nie połamie. Filmik na YT by zrobił swoje. Może już jest?Nie sprawdzałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Odkrecasz boczki z tylu zrywas styropian i urywasz nity i wstawiasZ wstawki srebrne a co do konsoli wyciagasz przyciski i podnini masz dwie sruby odkrecasZ wyciagasz climatronic i zmienjasz ramke. Jak cks mnie poprawxie bo mam zastepczh skurwialy telefon pozdrawiam Łatwo mówić Za pierwszym razem zawsze jest strach w oczach i trzęsące ręce czy czegoś się nie połamie. Filmik na YT by zrobił swoje. Może już jest?Nie sprawdzałem. środek żeby wymienić to musisz zdjąć mieszek od biegów tam masz chyba jedna śrubę i obok ręcznego masz to samo z tego co pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts