Łukary Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Witam Jako że pojawiło sie u mnie kolejne auto jakim jest kolejna Omega : postanowiłem wrzucić jakieś foto .... Jest to jak co nie którzy już wiedzą Omega Bfl v-ka 3,2 v6 rocznik 2002 modelowo 2003 . Auto kupione także od Fana marki który przerabiał tematy Omegi . Auto kupione dzięki @maniutek kiedyś miał okazje servisować ten egzemplarz ... Odezwał sie kolega kolegi : Maniuś dał znać i zapaliła sie łukaremu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Jedzie to to ? Fajna flka co do spraw lakierniczych to kiedy malujesz w kolor ? haha Wersja design edition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 ogarnięcie spraw lakierniczych a później bedziemy sie martwić dalej Podkład już jest, więc wystarczy bazę położyć :D Gratki zakupu i bezawaryjności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Jedzie to to ? Fajna flka co do spraw lakierniczych to kiedy malujesz w kolor ? haha Wersja design edition? chyba raczej nie desing edition .. Jeśli patrzysz po kierownicy to opisana jest z tłumaczenia vinu jako Kierownica skórzana ,sportowa . wrzuce niebawem jak i co z vinu wychodzi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Znaczenie nr VIN: Producent: General Motors Płyta: Omega Model: Omega B Nadwozie: 4-drzwiowy sedan Kod nadwozia: P69 Rok modelowy: 2003 Fabryka: Russelsheim, Niemcy Numer seryjny: 023412 Pobrano ze strony: http://opelvindekoder.pl Informcje o modelu: Data produkcji: 15.10.2002 Kierownica po stronie: lewej Wyprodukowano dla: Kod silnika: Y32SE Nr silnika: 08701944 Kod GM Drive:: XXLO Numer I rejestracji: GG VV 204 Farba zewnętrzna: Srebrny ( Star Silver III ) 157 - metalik, 2 warstwy Kody wyposażenia: 2J5 Pokrycie podłogi: Super Deluxe 80I Wykończenie wnętrza: czarne 80X Wykończenie siedzeń: czarne A23 Szyba przednia odbijająca ciepło (atermiczna) A32 Szyby drzwi przednich sterowane elektrycznie A33 Szyby drzwi tylnych sterowane elektrycznie AG7 Fotele przednie regulowane elektrycznie, 8-mio funkcyjne AJ3 Poduszka powietrzna kierowcy AJ4 Poduszka powietrzna pasażera AM9 Tylna kanapa składana i dzielona w proporcji 60/40 AP0 Poduszka powietrzna boczna lewa AP1 Poduszka powietrzna boczna prawa AR6 Centralny pas bezpieczeństwa tylnej kanapy 3-punktowy AT1 Zagłówki siedzeń tylnych pełne pokryte skórą AU0 Centralny zamek zdalnie sterowany AY6 Zagłówek tylny środkowy pokryty skórą B17 Ornamentacja tapicerki: Premium C36 System dodatkowego, oddzielnie regulowanego systemu nawiewu ciepłego powietrza na tył C60 Klimatyzacja sterowana ręcznie C68 Klimatyzacja jednostrefowa automatyczna (climatronic) C73 Lampy tylne z ciemnymi kloszami C87 Lampki do czytania tył C90 Oświetlenie wewnętrzne nad drzwiami przednimi i tylnymi CE1 Wycieraczki przednie sterowane czujnikiem deszczu CE4 Spryskiwacze reflektorów wysokociśnieniowe CF5 Szyberdach szklany sterowany elektrycznie D44 Obudowy lusterek zewnętrznych lakierowane D63 Schowek pod przednim fotelem D64 Osłona przeciwsłoneczna dla pasażera z podświetlanym lusterkiem D74 Osłona przeciwsłoneczna dla kierowcy z podświetlanym lusterkiem DE1 Osłona przeciwsłoneczna szyby tylnej DH0 Lusterko wsteczne światłoczułe z oświetleniem dolnym FX3 ESP - układ stabilizacji toru jazdy G67 Urządzenie automatycznego poziomowania nadwozia GU8 Przełożenie przekładni głównej: 3.90 K09 Alternator: 120A K30 Tempomat automatyczny KA1 Podgrzewane siedzenia przednie LA3 Silnik benzynowy 3.2 6 cylindrów, V6, DOHC ML4 Automatyczna skrzynia biegów 4-biegowa 4L-30 E MM1 Wyposażenie dla automatycznej skrzyni biegów N33 Regulowana kolumna kierownicy NC0 Wyposażenie dla krajów Unii Europejskiej NF2 Emisja spalin z katalizatorem trójdrożnym, wariant 3 NK4 Kierownica skórzana, sportowa NV7 Wspomaganie układu kierowniczego ze zmiennym stosunkiem wspomagania OGA Pojazd specjalny Opla, Russelsheim PAO Wykończenie siedzeń: skóra Mondial QC4 Felgi aluminiowe 7J x 16, 7 szprych QOC Opony 225/55 R16-94 w R2D Mapa drogowa na CD: Niemcy T6K Wykończenie wnętrza: winylowe T96 Przednie światła przeciwmgielne T97 Reflektory ksenonowe TN7 Akumulator: 66Ah U07 Klakson: fanfara UA6 Autoalarm UD7 Czujniki parkowania: tył UE2 Moduł GPS, wersja 2 UF6 Podświetlane nawiewy powietrza UR7 Radio NCDC 2015 UV5 Wyświetlacz wielofunkcyjny (MID), wariant 3 UV9 Wyświetlacz nawigacyjny kolorowy (CID) UZ8 Głośniki: 6 sztuki Bose V22 Osłona chłodnicy z chromowaną listwa VG2 Usunięto wosk zabezpieczający karoserię W1Y Przyciski sterowania radiem na kierownicy W2N Usunięto boczne emblematy i napisy W8Y Pakiet audio: Hi-Fi W9M Dodatkowa wiązka przewodów dla sytemu OnStar, nawigacji oraz telefonu XG3 Wyposażenie dodatkowe dla Niemiec Z1B Podgrzewane dysze przednich spryskiwaczy Z1F Prędkościomierz w km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Piękne auto panie Dbaj i chuhaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Kibicowałem kupieniu tej Vki od samego początku jak mi ją pokazałeś Miliona kilometrów Łukary!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Jeszcze raz gratulacje zakupu, niech służy dzielnie i nie focha się za nadto A co do wyposażenia, to na fotkach widzę podgrzewane tylne siedzenia, w vinie nie ma, to dokładne, czy vin nie obejmuje tego ekskluzywnego dodatku w Omegach ? A tak to ładne wyposażenie posiada, mam nadzieje, że wszystko sprawne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Jeszcze raz gratulacje, niech lata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Dzięki Panowie .... Tak całe wyposażenie działa i nie mam pojęcia czemu niema tego w vinie chyba powinno być zanotowane przednie są nieważne jest i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Zajumał nygus plamisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Jeszcze raz gratki łuki! dobre podejście do pięść ja mechanicznie a pozniej juz tylko mody dobrze ze są jeszcze tacy jak ty którzy bedo modzili Zajumał nygus plamisty A ty byś szlaufie stawka opisał Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Ahhh jaka ona piękna. Ciemne tylne lampy ta podkładowej klapie bagażnika robią robotę (też takie chce!) . Teraz już oficjalnie gratuluję zakupu słusznego samochodu z słusznym silnikiem. Gazozo jest? Sprawdzałem - u mnie po numerze Vin też nie ma słowa o grzanych dupach z tyłu. Ciekawi mnie za to wpis W9N Wyposażenie dodatkowe dla Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszxx1990 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Ahhh jaka ona piękna. Ciemne tylne lampy ta podkładowej klapie bagażnika robią robotę (też takie chce!) . Teraz już oficjalnie gratuluję zakupu słusznego samochodu z słusznym silnikiem. Gazozo jest? Sprawdzałem - u mnie po numerze Vin też nie ma słowa o grzanych dupach z tyłu. Ciekawi mnie za to wpis W9N Wyposażenie dodatkowe dla Polski Pewnie chodzi o alkomat i bejsbla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Ahhh jaka ona piękna. Ciemne tylne lampy ta podkładowej klapie bagażnika robią robotę (też takie chce!) . Teraz już oficjalnie gratuluję zakupu słusznego samochodu z słusznym silnikiem. Gazozo jest? joo jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Ahhh jaka ona piękna. Ciemne tylne lampy ta podkładowej klapie bagażnika robią robotę (też takie chce!) . Teraz już oficjalnie gratuluję zakupu słusznego samochodu z słusznym silnikiem. Gazozo jest? joo jest Tak mi się wydawało że na zdjęciu silnika na Fejsie widziałem wtryski Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Gratki z zakupu Łukary. Z tymi grzanymi tyłkami z tyłu to chyba tak jest. U siebie też mam grzane a w VINIE mowa tylko o przednich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Gratki z zakupu Łukary. Z tymi grzanymi tyłkami z tyłu to chyba tak jest. U siebie też mam grzane a w VINIE mowa tylko o przednich. dzięki Paweł no chyba to tak wygląda z tym właśnie. .. oj zakupiona ale do stanu wizualnego do wygladu Twojej chyba sie tego mojego tak niedoprowadzi hehe dziś deko ogarnalem w niej i ta guma mnie przeraża w b nie było tego typu problemów te dekory beda wręcz nieśmiertelne ... W moim przypadku tunel na około lewarka cały czarny wiec guma porysowana chyba bez srebrnego sie nie obędzie ,a juz pod recznym to tragedia ten syf sie wkleil w ta gumę ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Łukary moja też idealna nie jest. Idealna to była w salonie 1998 roku. Do dziś coś trzeba robić a w sumie grzebie już 3 lata. Stopniowo wszystko ogarniesz ze spokojem. Ja wiem te gumy własnie w B FL, przełączniki gumowane itd. też doprowadziłyby mnie do furii. Ale jak dobrze kojarzę można to jakoś usunąć?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Łukary moja też idealna nie jest Dla mnie jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 Dzieki @UniqueTM. Wiem wiem bo vinie nic nie ma mowy o tej versji a jest mowa o tym co jest aktualnie nic nie było zmieniane. .. B szuka właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Fiu, fiu Lalunia gratulacje i śmigaj @Łukary śmigaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Mamuska, wszyskie Grojeckie dupy będą Łukaszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Mamuska, wszyskie Grojeckie dupy będą Łukaszka To do łodzkiego niech nią nie przyjeżdza, bo nam wszystkie powyrywa Zapoda grzana kanape to nie odyjdo łłoodd niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega2001 Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Dobra jest, z czasem będzie jeszcze lepsza Gratki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts