Achu Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 O to moje obecne auto Saab 900 ng . Wolnossące 2.0 131 choć wersja Turbo ma 185 to lubi sie chrzanić. Bezpieczny i komfortowy połykacz kilometrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Dlaczego automat to rozumiem, ale czy nie lepiej kupić jakąś V6? Jak będzie trzeba to będzie czym wyprzedzić poniekąd to tez bezpieczeństwo A szwed całkiem ładnie się prezentuje to jest krokodyl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achu Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 Dlaczego automat to rozumiem, ale czy nie lepiej kupić jakąś V6? Jak będzie trzeba to będzie czym wyprzedzić poniekąd to tez bezpieczeństwo A szwed całkiem ładnie się prezentuje to jest krokodyl? Nie krokodyle były oczko wcześniejszym modelem Saaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Ano tak, nie mogłem sobie skojarzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Krokodyl, to jest Saab 900. Ja jeżdżę 9-5 przedliftem. Też się przymierzałem do 900 NG, lub 9-3. Będziesz go sprzedawał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achu Posted February 12, 2018 Author Share Posted February 12, 2018 Krokodyl, to jest Saab 900. Ja jeżdżę 9-5 przedliftem. Też się przymierzałem do 900 NG, lub 9-3. Będziesz go sprzedawał? Tak niestety będe bo chce kupić Omi gdyż Saaba sie już nie mieszcze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Krokodyl, to jest Saab 900. Ja jeżdżę 9-5 przedliftem. Też się przymierzałem do 900 NG, lub 9-3. Będziesz go sprzedawał? Tak niestety będe bo chce kupić Omi gdyż Saaba sie już nie mieszcze . Jak z awaryjnością? Bo jak się nie psuje, to szkoda sprzedawać. Silnik B204 jak mniemam, bez turbiny, mało problematyczny. Jeszcze automat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achu Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Krokodyl, to jest Saab 900. Ja jeżdżę 9-5 przedliftem. Też się przymierzałem do 900 NG, lub 9-3. Będziesz go sprzedawał? Tak niestety będe bo chce kupić Omi gdyż Saaba sie już nie mieszcze . Jak z awaryjnością? Bo jak się nie psuje, to szkoda sprzedawać. Silnik B204 jak mniemam, bez turbiny, mało problematyczny. Jeszcze automat Awaryjność znikoma , manual akurat i nie zniszczalne b 204. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts