skit Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi oponami? Niby Stomil czyli grupa michelin, niby produkt polski, 10 lat gwarancji , a cena meeeega....514 z wysyłką za 2 sztuki letnie 235/35/19..... Tańsze od chińczyków... Moje oponki na tyle zakończyły żywot, i zacząłem się grubo zastanawiać nad tymi Kormoranami..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Ja mam Kormorany z przodu w Omedze 235/45/17 płaciłem 3 lata temu chyba 215 zeta za sztukę. Kilometrów jakoś dużo nie narobiłem no ale opony spoko. Kiedyś kupiłem zimówki infiniti czyli chinole to z jednej się jajo zrobiło i bije, czyli śmietnik. A te są ok, mnie przekonało to, że jest to produkt polski no i cena oczywiście. Jak sobie sprawdzisz parametry głośność, przyczepność na suchym, mokrym itp to dupy nie urywa. No ale to tania opona a nie premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Dla mnie firma Kormoran kojarzy się z oponami stosowanymi do przyczep, klatek, wozów w rolnictwie, do auta osobiście bym jej nie zakładał. Ja dziś odebrałem swoje nowe oponki, zobaczymy jak się będą sprawować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAJBUS_SzeF Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Nic się nie bój prezes! Osobiście polecam ci kormoran gamma b2. Będę takie zamawiał 235/40 r18 ok.210zł sztuka. Trzymią się na mokrym, nie hałasuja. Dla mnie najlepszy stosunek jakości do ceby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 No właśnie, bo ja nie dopisałem. Te moje to Kormoran gamma b2. Gdybym miał kupić jeszcze raz... Kupił bym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 I takie odpowiedzi mi się podobają Sam się nad nimi zastanawiam na 18stki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Zamówione. Zobaczymy co to z tego będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 a nie lpeij było nankang Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 15, 2018 Author Share Posted February 15, 2018 Nankangi mam z przodu i są w porządku. Ale trza eksperymentować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orkan Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Nankangi mam z przodu i są w porządku. Ale trza eksperymentować Jacha, na świecie jest tyle niezagospodarowanych latarni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aros Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 @skit zdaj relację jak chwilę polatasz na nich... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts