Hubi Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Witajcie. Mogę wam zalatwic zapachy CALIFORNIA CAR SCENTS w promocyjnej cenie 16 zl za sztukę. Pytanie brzmi czy chciał by ktoś takie zapachy do auta?? Jeśli tak to zrobię listę kto jaki zapach by chciał przelejecie mi kaske na konto i zamówię. Jak będzie więcej osob to będę mogl ugrac cos na cenie i pewnie mniej wyjdzie za nie wiec proszę o szybka decyzje kto by chciał. Rozmawiałem z gościem i jak byśmy mieli z 10 zapachów to po 14 zl będzie + przesyłka pocztą. Tutaj macie liste jakie sa zapachy. http://allegro.pl/california-scents-mix-zapachow-12-szt-display-car-i6849923394.html Termin decyzji do niedzieli 18-02-2018. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 hubi ja jestem chetny: STRAWBERRY & CREAM MALIBU MELON CAPISTRANO COCONUT po sztuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Odnośnie zapachów, są to zapachy na nawiewy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 napisal hubi przeciez CALIFORNIA CAR SCENTS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Zamawiam minimum dwie sztuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 I weź tu wyjdz z jakaś inicjatywą. Hehe. Niech ktoś posprząta ten wątek ze śmieci. Kto chce niech bierze, kto nie chce to wiadomo... @łukary @grabarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 a przesyłka ile by wyszła jakbym chciał też dwie sztuki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 16, 2018 Author Share Posted February 16, 2018 Wysłał bym to pewnie poczta to tyle co list zorientuje się dzisiaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted February 18, 2018 Author Share Posted February 18, 2018 co do ceny przesyłki pani mi powiedziala ze w zwykłej kopercie normalny list wyniesie mnie 3 zl 80 gr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts