Opierdalejszyn Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Hej, Może ktoś mnie powiedzieć jak amory z nivo znoszą obniżenie? Czy lepiej wymontowac i założyć zwykle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabarz Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Wiem ze kolec przerabial nivo zeby nizej stalo a teraz nie wiem kto ten temat ogarnia... Moze padre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek WRO Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Ja miałem to ogarniać ale zdecydowałem się na zakup twardszych chińskich żółtków. Nie wiem czy te z nivo nie będą za miękkie tak jak seria. Regulacja czujnikiem na wahaczu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opierdalejszyn Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Ja miałem to ogarniać ale zdecydowałem się na zakup twardszych chińskich żółtków. Nie wiem czy te z nivo nie będą za miękkie tak jak seria. Regulacja czujnikiem na wahaczu. Trudno, najwyżej przerzucie ze swojej amorki. W przyszły tygodniu bede mógł sie już bawić brdziemy kombinować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts