adammat89 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Jako że omegi szkoda na szaleństwa no i brak mocy (2.2) decyzja padła na bmw e30 , narazie krótki filmik , w wolnej chwili będą foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vision95 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 palimy sprzęgło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Ja bym Cię za to na karę łagrów syberyjskich skazał Ale z drugiej strony 95% aut sygnowanych znaczkiem BMW przed 2000 rokiem tylko do tego się nadaje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 no fakt nadaje i to bardzo ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 na czymś trzeba sie uczyć , omegi mi zwyczajnie szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Jestem miłośnikiem marki BMW, mimo, że obecnie jeżdżę Omegą, więc stąd moje zdanie na ten tema takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 Jestem miłośnikiem marki BMW, mimo, że obecnie jeżdżę Omegą, więc stąd moje zdanie na ten tema takie Auto bedzie doprowadzone do idealnego stanu żeby mozna było czasem bokiem polecieć . Jeśli ma ci to poprawić humor . Prawda jest taka że jest tam inny silnik i samo idzie bokiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0Cygano Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Auto bedzie doprowadzone do idealnego stanu żeby mozna było czasem bokiem polecieć . Jeśli ma ci to poprawić humor . Prawda jest taka że jest tam inny silnik i samo idzie bokiem Mi go jeszcze nic nie zepsuło Stan idealny w aucie używanym nie jest do osiągnięcia, to moje prywatne zdanie. A i dla mnie BMW = 100 % zgodność z vinem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 Auto bedzie doprowadzone do idealnego stanu żeby mozna było czasem bokiem polecieć . Jeśli ma ci to poprawić humor . Prawda jest taka że jest tam inny silnik i samo idzie bokiem Mi go jeszcze nic nie zepsuło Stan idealny w aucie używanym nie jest do osiągnięcia, to moje prywatne zdanie. A i dla mnie BMW = 100 % zgodność z vinem zgodności nie ma za duzo , ale taki był zamiar że sprawiał frajdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz89 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 O kuffa Znowu nie to koło się kręci przy upalaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 musze zmienic operatora , ale to był spontan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazz Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Niepozorne rodzinne kombi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2828 Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 a jaki motor siedzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 24, 2018 Author Share Posted February 24, 2018 No właśnie chyba 2.0 wydech na przelocie, w dowodzie jest 1.8 a poprzedniego właściciela nie znam (auto z parkingu policyjnego) stał dwa lata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelino87 Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 BMW E30 też zawsze mi się podobało. Jeśli chodzi o auto do zabawy to idealnie się chyba do tego nadaje, zresztą nie bez powodu mają taką opinie, że te wymęczony egzemplarze taki miały wcześniej swój żywot. Hmm myślę, że fajnie doprowadzić auto to normalnego stanu. Zadbane E30 już teraz mają konkretne ceny i nie będą tanieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 24, 2018 Author Share Posted February 24, 2018 BMW E30 też zawsze mi się podobało. Jeśli chodzi o auto do zabawy to idealnie się chyba do tego nadaje, zresztą nie bez powodu mają taką opinie, że te wymęczony egzemplarze taki miały wcześniej swój żywot. Hmm myślę, że fajnie doprowadzić auto to normalnego stanu. Zadbane E30 już teraz mają konkretne ceny i nie będą tanieć. taki jest plan napewno nie bedzie wielkiego upalania , silnik jest w swietnej kondycji zalany 10/60 valvoline zostało dopieszczenie wizualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 24, 2018 Author Share Posted February 24, 2018 W tej chwili fajne są te dwie skrajności omega wygodna w automacie , komfortowa . bmw jest na gwincie z fotelem kubełkowym twarda jak beton ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeczekg Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Tym 2.0 to se można wieśniackie piski opon robić. Do prawdziwej zabawy musi być minimum 200KM i odelżony maksymalnie, szpera 100% i hydrauliczny ręczny. Np takie coś najtaniej https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e30-335i-gruz-do-driftu-drift-ID6zxEKc.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Nie ma lepszego auta do driftu bez większych modyfikacji jak E30, ma idealny rozkład mas, jest lekkie. Moim marzeniem jest kupno takiego bez papierów, opłat tylko na lawete i tor, zacząłem od zrobienia B+E. Są podobno pojezdzawki gdzie OC nie wymagane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 Tym 2.0 to se można wieśniackie piski opon robić. Do prawdziwej zabawy musi być minimum 200KM i odelżony maksymalnie, szpera 100% i hydrauliczny ręczny. Np takie coś najtaniej https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e30-335i-gruz-do-driftu-drift-ID6zxEKc.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Nie ma lepszego auta do driftu bez większych modyfikacji jak E30, ma idealny rozkład mas, jest lekkie. Moim marzeniem jest kupno takiego bez papierów, opłat tylko na lawete i tor, zacząłem od zrobienia B+E. Są podobno pojezdzawki gdzie OC nie wymagane O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammat89 Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 Tym 2.0 to se można wieśniackie piski opon robić. Do prawdziwej zabawy musi być minimum 200KM i odelżony maksymalnie, szpera 100% i hydrauliczny ręczny. Np takie coś najtaniej https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e30-335i-gruz-do-driftu-drift-ID6zxEKc.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Nie ma lepszego auta do driftu bez większych modyfikacji jak E30, ma idealny rozkład mas, jest lekkie. Moim marzeniem jest kupno takiego bez papierów, opłat tylko na lawete i tor, zacząłem od zrobienia B+E. Są podobno pojezdzawki gdzie OC nie wymagane OJ byś sie zdziwił co to robi , generalnie auto jest mocno podłubane i ciezko stwierdzic jaka ma moc , na pewno nie jezdzi jak seryjne 2.0 Kupiłem to auto nie z zamiarem zajechania na torze i wyprucia wszystkiego tylko żeby czasem można było bokiem zarzucić i poszaleć w omedze nie mam takiej możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts