Misiek_v6 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Witam serdecznie Auto 3.0 BFL Automat Ze względu na cieknące podszybie- musiałem wymienić cewkę bo nie chodził na 1/2 cyl. Po wymianie na używkę samochód na zimno chodzi igła, problem zaczyna gdy złapie temp roboczą(wtedy podczas jazdy też pracuje ładnie na 6 garów) na światłach na biegu D/R pochodzi i nagle gaśnie, jkb przez brak impulsu(przy czym normalnie odpala, popracuje chwilę na biegu i na hamulcu znów zdychnie). Gdy jest w pozycji P- Chodzi jak złoto. ktoś jakiś pomysł ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 Jest taka opcja, ale skoro w całym spektrum obrotów jedzie normalnie, nie dławi, nie rzuca, na P nie rzuca/nie gaśnie a na biegu na światłach gaśnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 NIe poplątałeś przewodów Wn z kablem od czujnika połozenia wału? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek_v6 Posted February 23, 2018 Author Share Posted February 23, 2018 CIężko mi stwierdzić, bo to nie ja wymieniałem Muszę jutro za dnia tam pogmerać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts