Hubi Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Mam dla was niezbędną wiedzę w zakresie zmiany podświetlenia w przełączniku świateł . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Powełek Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Mam dla was niezbędną wiedzę w zakresie zmiany podświetlenia w przełączniku świateł . No ja też będę sie brał za podświetlenie tylko zastanawiam sie jak w przełączniku od szyb to zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukary Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 potrzebna dioda rezystor i lutowanko... Ja w B ogarniałem tak przyciski na panelu tam wszystko trzeba lutować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Witam. Mam pytanie. Czy włącznik świateł z omegi, która miała ksenony fabryczne podejdzie do zwykłej? Tzn czy sam włącznik będzie u mnie działał i pozycjonowanie lamp bo sprzedający twierdzi, że nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boscorelli Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Witam. Mam pytanie. Czy włącznik świateł z omegi, która miała ksenony fabryczne podejdzie do zwykłej? Tzn czy sam włącznik będzie u mnie działał i pozycjonowanie lamp bo sprzedający twierdzi, że nie No ale jak? We włączniku od wersji z ksenonami nie ma pokretła do ustawiania wysokosci świecenia jak to jest w przypadku wersji z soczewkami czy ryflami. To już nie ustawisz świateł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced6x Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Aha fakt. Spoko dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts