B0Cygano Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Witam. Ktoś mi może udzielić instrukcji nalepienia naklejek powitalnych z naszego klubu ? Dziś z kolegą próbowaliśmy to zrobić, ale za nic litery nie odlepiają się z przezroczystą folią, mimo dociskania, wygładzenia itp. Litery trzeba było podważać, bo nie chciały się odlepiać wraz z częścią z klejem, po prostu jak by klej był za słaby, albo to się w jakiś specjalny sposób robi. A efekt 50 minutowego naklejania jest taki, że żal ściska Czy naklejki są słabej jakości a może je źle przechowywałem, 1,5 miesiąca w pokoju w kopercie w której przyszły ? Link to comment
Grzegorz89 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Trzeba poświęcić trochę czasu niestety. Ja miałem to samo, jedna mała naklejka 20min. bo każdą literkę musiałem podważać nożykiem żeby się przykleiła do foli. Ale można to zrobić, mi się udało Link to comment
B0Cygano Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Czyli, naklejki są źle wykonane ! Powinno się docisnąć np jakąś kartą typu dowód i klej powinien być na tyle mocny aby złapać i oderwać literki. Mi się nie udało, a raczej nie mi, bo u mnie już by nie istniała, brakuje tylnej ramy okiennej bo zaginęła w akcji Link to comment
Sewerin Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Hmmm trzeba będzie się udać do specjalisty i stracić 0.5 Link to comment
Grzegorz89 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Czyli, naklejki są źle wykonane ! Powinno się docisnąć np jakąś kartą typu dowód i klej powinien być na tyle mocny aby złapać i oderwać literki. Mi się nie udało, a raczej nie mi, bo u mnie już by nie istniała, brakuje tylnej ramy okiennej bo zaginęła w akcji Teraz masz na logo unikatową i jedyną w swoim rodzaju Omegę Coupe Link to comment
Sewerin Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Wspólny temat co do naklejek: http://forum.omegaelite.pl/thread-897-post-39835.html#pid39835 Link to comment
Grabarz Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Naklejki sa dobrze wykonane prosze nie pierdolic glupot, po prostu sa tak male i cienkie ze zostaja na folii transportowej, spróbować opalarka, ja w bagaju na plastiku przyklejalem odklejaly się to zostawilem z folia transportowa na pare godzin po czym ja zdjalem i wyszlo git bez zadnych problemow z odklejaniem Link to comment
B0Cygano Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden Szefie, mój problem pogał na tym, że literki nie chciały się przylepić do folii transportowej, po prostu folia odchodziła goła. Samo przylepienie do karoserii poszło ok. Link to comment
Grabarz Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 · Hidden Hidden No to w deuga strone ewidentnie problem z folia transportowa, wysechl z niej klej i zrobil sie problem Link to comment
Recommended Posts